Toyota

Toyota Auris nu ook als extra stijlvolle Black Edition

Toyota brengt nog meer verfijning naar het Auris-gamma met de introductie van de nieuwe Auris Black Edition. Dankzij stijlvolle zwarte details maakt deze speciale uitvoering een extra krachtige indruk. De nieuwe Toyota Auris Black Edition is gebaseerd op de al zeer rijk uitgeruste Dynamic uitvoering en te herkennen aan de zwarte buitenspiegelkappen, achterspoiler en dakvinantenne. Ook het dak en de grille zijn volledig in zwart uitgevoerd. Zwarte zijskirts en 17-inch lichtmetalen wielen zijn optioneel leverbaar en geven de Auris een extra dynamische uitstraling. De Toyota Auris Touring Sports Black Edition is bovendien voorzien van zwarte dakrails.

Volledig elektrisch
De Auris Black Edition is ook leverbaar als bijzonder zuinige Hybrid – na de Prius de zuinigste auto in de praktijk volgens de Top 10 Zuinige Auto’s van de ANWB (categorie middelgroot). De Auris Hybrid kan – afhankelijk van de rijomstandigheden – tot 50 procent van de tijd volledig elektrisch rijden, zónder stekker! Daarnaast is er keuze uit de 1.2 Turbo met 116 pk/85 kw benzinemotor en 1.6 D-4D-F met 112 pk/82 kw dieselmotor.

Toyota Safety Sense standaard
Vrijwel iedere Auris is standaard uitgerust met de actieve veiligheids- en rijhulpsystemen van Toyota Safety Sense. Dit omvat Pre-Collision System (PCS), Lane Departure Alert (LDA), Automatic High Beam (AHB) en Road Sign Assist (RSA).

De Auris Black Edition staat vanaf juni bij de Toyota dealer.

Geef een antwoord