Toyota

Toyota dealer Gebr. van Gent Autobedrijf B.V. pakt Europese klanttevredenheidsprijs

Toyota dealer Gebr. van Gent Autobedrijf B.V.
Toyota dealer Gebr. van Gent Autobedrijf B.V.

Toyota dealer Gebr. van Gent Autobedrijf B.V. in Veenendaal is de winnaar van de ‘Toyota Ichiban European Satisfaction Award 2014’. Toyota reikt de prestigieuze klanttevredenheidsprijs uit aan Europese Toyota dealers die uitblinken op het gebied van klanttevredenheid.

Toyota dealer Gebr. van Gent Autobedrijf B.V. beheerst de kunst van klanttevredenheid tot in de puntjes. Het is voor de zevende keer op rij dat de Toyota dealer de onderscheiding in ontvangst mocht nemen. De ‘Ichiban’ is overhandigd door Johan van Zyl, President en CEO van Toyota Motor Europe (TME) aan Wim van Gent. De feestelijke uitreiking, die werd bijgewoond door alle winnende Europese Toyota dealers, vond plaats in The Westin Palace in Madrid.

One thought on “Toyota dealer Gebr. van Gent Autobedrijf B.V. pakt Europese klanttevredenheidsprijs

Geef een reactie