Toyota

Opnieuw scherpe Private Lease deals via partnership Toyota, Justlease.nl en Media Markt

Toyota, Media Markt, Justlease.nl bundelen in samenwerking met de Nederlandse Toyota dealerorganisatie opnieuw de krachten voor extra scherpe Private Lease deals. Tijdens deze Media Markt-actie zijn de Toyota AYGO, Yaris, Auris en Auris Touring Sports verkrijgbaar met een zeer scherp Private Leaseaanbod van Justlease.nl. Levering, onderhoud en reparatie lopen via de officiële Toyota dealer.

Financieel overzichtelijk
Met de Private Lease deals wordt de klant volledig ontzorgd met één overzichtelijk maandbedrag. Men hoeft alleen nog maar te tanken. Al het overige wordt via Justlease.nl en de Toyota dealer geregeld, zoals motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering en onderhoud. Levering en service lopen ook via een Toyota dealer naar keuze. Al vanaf een leeftijd van 18 jaar kan van deze actie gebruik gemaakt worden. De status van het aantal schadevrije jaren heeft geen invloed op het maandtarief. Voor een goed advies zijn tijdens de actieperiode medewerkers van Justlease.nl en Toyota in de Media Markt aanwezig. Wie van het actieaanbod gebruikmaakt, kan al een nieuwe Toyota rijden vanaf 169 euro* per maand. Dit bedrag geldt voor een gloednieuwe Toyota AYGO met een looptijd van drie jaar.

Partnership blijkt succes
Guido Roozekrans, manager Press & Public Affairs van Toyota: “Samen met partners de consument benaderen blijkt enorm aan te slaan. In oktober deden we een vergelijkbare actie en die was heel succesvol. Zowel klanten als dealers waren enthousiast. Een prima uitgangspunt om dit te herhalen.”

Paul Wassenaar, manager Justlease.nl: “Wij zijn altijd op zoek naar de beste deal voor onze klanten. Unieke samenwerkingen die leiden tot een positief resultaat herhalen we graag.”

Private Leasetarieven van 2 tot en met 8 januari 2017:

Toyota AYGO vanaf 169 euro* per maand
Toyota Yaris vanaf 199 euro* per maand
Toyota Auris vanaf 299 euro* per maand
Toyota Auris Touring Sports vanaf 339 euro* per maand

* Gebaseerd op contract van 36 maanden en 12.000 kilometer per jaar.

Geef een antwoord