Nissan

ACSL Stadskanaal nieuwe Nissan-dealer voor Zuid-Oost Groningen

AutoCenters van Staalduinen Louwes (ACSL) in Stadskanaal is per 1 april 2017 benoemd tot Nissan-dealer voor Zuid-Oost Groningen. Het gerenommeerde autobedrijf is met de vestiging aan de Koperslager 1 in Stadskanaal tevens de eerste Nederlandse Nissan-dealer die voorzien is van de nieuwe Nissan buitensignalisatie.

Koen Maes, Managing Director Nissan Benelux: ‘ACSL Stadskanaal is een succesvol autobedrijf met een lange staat van dienst in de regio. Wij zijn dan ook ontzettend blij met deze uitbreiding en kijken enorm uit naar de samenwerking. ACSL Stadskanaal start met een prachtig modelaanbod: van de nagelnieuwe Nissan MICRA tot veelzijdige crossovers als de zeer succesvolle QASHQAI en eigenwijze Nissan JUKE. En niet te vergeten de trendsetter: de elektrisch aangedreven Nissan LEAF.’

Openingsshow
Om het nieuwe dealerschap te vieren, houdt ACSL Stadskanaal op zaterdag 1 april een feestelijke openingsshow. ACSL Stadskanaal biedt kopers van een nieuwe Nissan tot en met 17 april (2e Paasdag) extra voordeel, een gratis veiligheidscheck en een gratis Nissan+ Card. Met deze voordeelkaart hebben Nissan-rijders kosteloos recht op zaken als een apk, een vakantiecheck, het gratis bijvullen van motorolie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof, bandenreparatie, voorruitreparatie en nog veel meer.

Geef een reactie