Nissan

Nissan Techno Vibes: een mooie en leuke start van de lente

Nissans voorjaarscampagne Techno Vibes is van start gegaan. Deelname aan de campagne geeft recht op een gratis e-check. Wie vóór 30 april deelneemt aan de online game Techno Vibes, maakt kans op mooie prijzen. De Nissan dealer heeft tevens interessante voorjaarskortingen op onderdelen en fraaie accessoires.

De lente staat eindelijk voor de deur. De winterbanden kunnen weer worden verwisseld voor zomerbanden en zaken als ruitenwissers zijn misschien aan vernieuwing toe. Kortom: een bezoek aan de Nissan-dealer is erg interessant om de auto weer helemaal lenteklaar te maken.

Deelname = gratis e-check
Deelname aan de game Techno Vibes geeft de klant tevens recht op een gratis e-check, waarbij de dealer alle vitale onderdelen van de Nissan van de klant met behulp van een tablet controleert.

Aantrekkelijke kortingen
De Nissan-dealer biedt ook weer aantrekkelijke voorjaarskortingen. Bijvoorbeeld vier banden voor de prijs van drie, 15 procent korting op ruitenwisserbladen en kofferbakmatten en 10 procent korting op lichtmetalen wielen en op de state-of-the-art Focal-speakerset voor de Nissan QASHQAI en X-TRAIL. Het is de komende weken dus extra aantrekkelijk om de Nissan-dealer te bezoeken.

Nissan Techno Vibes
Vanwege de start van de lente, lanceert Nissan Techno Vibes. In deze geheel online campagne nodigt Nissan zijn klanten via sms, e-mail en sociale media uit om deel te nemen aan de online game Techno Vibes. Klanten maken na inschrijving en deelname kans op mooie prijzen, zoals Bose Nomade Bluetooth-speakers, smartwatches, virtuele brillen, koptelefoons én Total-brandstofkaarten.

De Techno Vibes-voorjaarscampagne duurt tot en met 30 april 2017.

Geef een antwoord