Alpine

Nieuwe Alpine A110 op Concours d’Elégance 2017

Na de onthulling van de nieuwe Alpine A110 op de autosalon van Genéve zal de auto voor het eerst in Nederland te zien zijn tijdens het d’Elégance Paleis Het Loo (1 en 2 juli 2017). De nieuwe Alpine A110 zal te bewonderen zijn tussen Alpine-modellen uit de rijke geschiedenis van het merk.

De tweezits sportcoupé bezit alle kenmerkende eigenschappen van de illustere A110 ‘Berlinette’ uit de jaren zestig. Het nieuwe model combineert een herkenbaar design met een uitzonderlijk laag gewicht, een middenmotor en achterwielaandrijving. Samen met de 252 pk (185 kW) sterke 1,8-liter turbomotor, de zeventraps DCT-transmissie en de optimale gewichtsverdeling staat de A110 garant voor indrukwekkende prestaties.

De levering van de reeds uitverkochte Première Edition start eind 2017. In 2018 komen diverse uitrustingsniveaus van de A110 op de markt.

Geef een reactie