Bentley

Dienstverlening op zijn persoonlijkst: Bentley Maastricht officiële Bentley Servicevestiging

Na een succesvolle audit van Bentley Motors Ltd. is Bentley Maastricht nu officieel een Bentley Servicevestiging. Eigenaren van een Bentley kunnen in Maastricht terecht voor alle werkplaatswerkzaamheden, van onderhoud en reparatie tot schadeherstel. De nieuwe Servicevestiging hanteert de persoonlijke en dienstverlenende aanpak die Bentley uniek maakt.

De benoeming van Bentley Maastricht tot officiële Servicevestiging komt op een moment dat het merk Bentley een sterke groei doormaakt. Het gamma van het merk omvat naast luxe limousines en sportieve coupés nu ook een SUV: de Bentayga. Hierdoor bereikt het merk een bredere klantenkring. Om die klanten in de zuidelijke regio van het land optimaal te kunnen bedienen, is de Servicevestiging in Maastricht een waardevolle aanvulling. Pon Luxury Cars, de officiële Nederlandse distributeur van Bentley, heeft ook een Bentley Servicevestiging in Leusden.

Directe lijn met de fabriek
Bij Bentley Maastricht werken technici die niet alleen zijn geselecteerd op vakmanschap, maar ook op passie voor het merk. Bovendien worden ze continu (bij)geschoold door Bentley. Een ander belangrijk punt waarmee Bentley Maastricht hoogwaardige service realiseert, is door de directe lijnen met de fabriek in Crewe. Oftewel: technische ondersteuning direct van de bron.

Een vertrouwd adres
Bentley Maastricht bevindt zich vlak bij Maastricht Airport en is makkelijk bereikbaar. De benoeming tot officieel Servicepunt staat niet op zichzelf: het pand wordt momenteel ingrijpend verbouwd om de kenmerkende Bentley-sfeer optimaal naar voren te laten komen. Luc Vanderfeesten (DGA) daarover: “Wij zijn enorm trots op de ontwikkelingen bij Bentley Maastricht. De officiële benoeming van Bentley Motors is een kroon op ons harde werken en toont aan dat onze werkplaats voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen”. Ad Geerts (DGA) vult aan: “Nu onze werkplaats geheel klaar is voor Bentley, zijn we gestart om ook onze showroom volledig aan de maatstaf van Bentley te laten voldoen. De voorbereidingen voor de opening van de nieuwe showroom zijn in volle gang.”

Geef een antwoord