Peugeot

Peugeot Instinct Concept, toenemende vrijheid

Wie heeft er nooit gedroomd van een auto die volledige rust geeft doordat alles eromheen in de gaten wordt gehouden en geregeld? Van een auto die ons begrijpt, die ons zo goed kent dat hij kan vooruitlopen op zelfs onze kleinste wensen? Van een auto die een verlengstuk is van onszelf? Van een auto die elke hobbel wegneemt, alles soepel en logisch maakt?
PEUGEOT benadert dit concept met één woord: vrijheid. Vrijheid om te kiezen hoe je rijdt en wat je erbij wilt voelen. Bewegingsvrijheid. Dit heeft geleid tot de ‘PEUGEOT INSTINCT CONCEPT’.

PEUGEOT INSTINCT CONCEPT, samengevat
PEUGEOT INSTINCT CONCEPT is rondom één woord ontworpen: vrijheid. Vrijheid om te kiezen hoe u wilt rijden, bewegingsvrijheid, vrijheid door verbinding. Dit concept beantwoordt zowel aan de wensen als de behoeften van zijn gebruiker.

De PEUGEOT INSTINCT CONCEPT geeft gestalte aan de eeuwige band die het merk heeft met de notie plezier via de beleving van de autonome auto volgens PEUGEOT.

Autonoom rijden is de volgende revolutie in autoland. Alle fabrikanten zullen deze technologie uiteindelijk gaan aanbieden. Met de manier waarop ze dit gaan doen zullen merken zich van elkaar gaan onderscheiden.

Voor het eerst in de wereld wordt er een in de auto ingebouwd I.o.T platform aangeboden. Het Samsung Artik Cloud platform neemt de auto op in de cloud van zijn gebruiker.

PEUGEOT INSTINCT CONCEPT loopt synchroon met de ontwikkeling en integratie van alle online systemen die tegenwoordig een nieuwe manier van het beleven van autorijden bieden. De auto registreert de gegevens die de gebruiker met de auto wil delen, gegevens van smartphones, smartwatches of domotica.

Dagelijkse activiteiten lopen nu soepel, zonder haperingen. De PEUGEOT INSTINCT CONCEPT biedt een nieuwe reeks gebruiksmogelijkheden voor bijvoorbeeld het gezinsleven of de professionele gebruiker.

De PEUGEOT INSTINCT CONCEPT biedt vier rijmodi, twee voor actief rijden (Drive Boost of Drive Relax), twee voor autonoom rijden (Autonomous Sharp of Autonomous Soft).

De PEUGEOT Responsive i-Cockpit is een nieuwe interpretatie van de inzittendenruimte waardoor deze is afgestemd op het gebruik dat autonoom rijden biedt. De interfaces worden geconfigureerd – voor, tijdens en na de rit – afhankelijk van de geselecteerde rijmodus en het gebruikersprofiel.

De bestuurder houdt onder alle omstandigheden de macht over de PEUGEOT INSTINCT CONCEPT. In de Autonomous modus kan hij een bevel geven of een manoeuvre uitvoeren via het i-Device op de middenconsole.

PEUGEOT INSTINCT CONCEPT heeft een tijdloze stijl. Actieve aerodynamische elementen creëren een strak en zuiver silhouet.

Geef een antwoord