Peugeot

Peugeot Traveller Reislustig en bijzonder Comfortabel

De Peugeot Traveller wordt op de Geneva Motorshow 2016 gepresenteerd en is een bijzondere verschijning in de wereld van de Combispace en VIP-shuttles. Peugeot Design introduceert in dit segment nieuwe stijlcodes gelijkend op die van de hatchbacks en de SUV’s van het merk. De uitgesproken vormgeving van de Peugeot Traveller oogt dan ook krachtig en elegant.

Peugeot heeft de Traveller nog veel meer troeven meegegeven om een referentie in het segment te kunnen worden. De Traveller is gebouwd op een afgeleide van het modulaire EMP2 platform en dat staat garant voor een hoog kwaliteits- en efficiëncyniveau en voor het voordeligste brandstofverbruik in zijn segment.

PEUGEOT_TRAVEL_2016_009_FR

De BlueHDi Euro6 motoren werken met de meest efficiënte emissiecontrole op de markt: een SCR katalysator voor het roetfilter. Deze motoren zijn sinds eind 2013 op de markt en hebben zich laten zien als een uitstekende combinatie van rijplezier en prestaties met tot 180 pk en 400 NM en een voor dit segment best in class verbruik en CO2-uitstoot. Dit gamma motoren heeft een gemiddeld verbruik van slechts 5,4 l/100 km, wat overeenkomt met 140 g CO2/km.

De Peugeot Traveller verwent zijn passagiers met rust en vertrouwen dankzij de PEUGEOT waardige rijkwaliteiten en een topklasse ambiance en comfort. Het is een gebruiksvriendelijke auto die aan de dagelijkse behoefte kan worden aangepast met de vele indeelmogelijkheden tot 9 zitplaatsen en talrijke uitrustingen en functies, waarvan sommige uniek zijn voor zijn segment.

PEUGEOT_TRAVEL_2016_003_FR

One thought on “Peugeot Traveller Reislustig en bijzonder Comfortabel

Geef een reactie