Lexus

Multi Stage Hybrid in nieuwe Lexus LS 500h geeft high-performance gevoel

Lexus rust zijn nieuwe luxury limousine LS 500h uit met Lexus’ baanbrekende Multi Stage Hybrid systeem, dat een nieuwe dimensie geeft aan het Lexus hybride rijplezier. De Lexus LS 500h beleeft zijn werelddebuut op de Autosalon van Genève (9-19 maart 2017).

Multi Stage Hybrid
Het state-of-the-art Multi Stage Hybrid systeem – dat zijn debuut maakte in de luxury coupé LC 500h – biedt de berijder vele voordelen, zoals een zeer directe gaspedaalrespons, een bijzonder laag toerental bij hoge snelheden en de mogelijkheid om bij hoge snelheden te cruisen zonder tussenkomst van de benzinemotor (tot een snelheid van 140 km/uur). Daarbij zijn het verbruik en de emissies verbeterd. De totale optelsom? Een uiterst soepele, stille en verfijnde rijervaring.

Meer rijplezier
Multi Stage Hybrid geeft de bestuurder de beleving van een 10-trapsautomaat die voor een naadloze Lexus Hybrid Drive ervaring zorgt. De aandrijflijn omvat verder een 3,5-liter V6 Dual VVT-i benzinemotor en twee krachtige elektromotoren. Het resultaat is een directere respons op het gaspedaal. De lineaire en continue vermogensopbouw die vrijkomt geeft meer rijplezier.

Geef een antwoord