Ford

Ford rijden was nog nooit zo betaalbaar: KA+ voortaan nog scherper geprijsd

Ford rijden was nog nooit zo betaalbaar: Ford introduceert een extra scherp aanbod van de KA+. De prijsstelling van het stijlvolle, praktische en compacte model van Ford is volledig nieuw en met € 700 naar beneden toe aangescherpt. Bovendien introduceert Ford voor de nieuwe KA+ een aankooppremie van nog eens € 500.

Met de introductie van de KA+ toonde Ford afgelopen jaar aan dat een compact model ook praktisch en ruim kan zijn. De KA+ is compact van buiten, maar verrassend ruim van binnen. De brede achterbank biedt plaats aan drie passagiers die ook nog eens over voldoende beenruimte beschikken. Het instappen is eenvoudig, omdat de KA+ een echte vijfdeurs auto is die met kenmerkende stijlelementen de typische Ford ‘family look’ uitstraalt.

Ook qua uitrusting verrast de KA+. Ford’s kleinste auto beschikt standaard over tal van voorzieningen zoals een Auto Speed Limiter, Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, Ford EasyFuel, elektrische raambediening (vóór) en elektrisch verstelbare buitenspiegels. De uitrustingslijst wordt gecompleteerd door Hill Start Assist.
Zuinigheid met vlijt geldt voor de energieke 1.2-liter Ti-VCT benzinemotor van de KA+. De krachtbron is verkrijgbaar in een uitvoering met 70 pk of met 85 pk. De 85 pk uitvoering verbruikt slechts 4,7 liter per 100 kilometer en heeft een CO2-uitstoot van 110 g/km.

Aangescherpte vanafprijzen
Alle uitvoeringen van de KA+ zijn sinds 1 februari jl. met maar liefst € 700 in prijs verlaagd. Daardoor is er nu vanaf € 12.595 al een KA+ leverbaar, specifiek de KA+ Trend Essential. De compleet uitgeruste Trend Ultimate staat met een meerprijs van € 1.300 (rijklaar voor € 13.895) op de prijslijst. Een greep uit de uitrusting: Airco, SYNC smartphonekoppeling met Bleutooth en voice control, mistlampen, radio/CD-speler, audiobediening op het stuur en I-pod / MP3 aansluiting. Naast de algehele prijsverlaging zijn ook de lichtmetalen velgen in prijs verlaagd van € 650 naar € 350.

Aankooppremie
In het zwaarbevochten en populaire B-segment biedt Ford bovenop de aangescherpte vanafprijzen vanaf deze maand bovendien een aankooppremie van € 500 voor iedere KA+ die tot en met 31 maart 2017 een kenteken krijgt. Daarmee is de KA+ er nu tijdelijk al vanaf € 12.095!

Geef een antwoord