Volkswagen

Nieuwe Volkswagen Polo BlueMotion Edition – rijke uitrusting tegen scherpe prijs

Volkswagen maakt de Polo bereikbaarder dan ooit met de nieuwe BlueMotion Edition. Deze rijk uitgeruste, krachtige en efficiënte Polo is al leverbaar vanaf 17.890 euro. Het consumentenvoordeel op deze aantrekkelijke Volkswagen kan oplopen tot maar liefst 3.063 euro.

De vernieuwde Polo BlueMotion Edition borduurt voort op het succes van zijn voorganger en is nóg luxer geworden. Daarmee is deze Volkswagen voor zowel particuliere als zakelijke rijders een attractieve propositie. De Edition-versie is gebaseerd op de Polo BlueMotion 1.0 TSI met 70 kW/95 pk die bekend staat om zijn soepele karakter en hoge mate van efficiency.

Nóg completer
De uitvoering waarop de nieuwe Polo BlueMotion Edition is gebaseerd, is standaard al voorzien van zaken als airconditioning, cruise control, automatische Hill-Hold control, elektrisch bedienbare portierramen vóór en elektrisch te bedien- en verwarmbare buitenspiegels. De nieuwe Edition-versie krijgt daar bovenop extra’s mee als het radio- en multimediasysteem ‘Composition Media’ met een groot touchscreen in kleur en Bluetooth-telefoonvoorbereiding, parkeersensoren voor en achter (Park Distance Control) en extra getinte achterramen. Daarnaast is de nieuwe Edition-versie uitgerust met een USB-aansluiting, boordcomputer Plus, een rubberen kofferbakmat en een handige universele magnetische telefoonhouder. Het interieur is fraai afgewerkt met ondermeer speciale ‘Link’ bekleding en hoogwaardig lederen bekleding van het stuurwiel, de schakelpookknop en de handremgreep.

Tot 3.063 euro voordeel
De nieuwe Polo Bluemotion Edition is nu leverbaar bij de Volkswagen dealers voor een vanafprijs van 17.890 euro*. Het klantvoordeel van deze speciale Polo, die tegen meerprijs ook leverbaar is met een 7-traps DSG automaat, loopt op tot 2.063 euro. Inclusief de tijdelijke extra inruilpremie van 1.000 euro loopt het totale voordeel op tot liefst 3.063 euro.

Geef een antwoord