Kia

Veelbelovende start voor Kia in 2017

Kia zet haar succes in Nederland onverminderd voort. Het populairste Aziatische automerk van Nederland eindigde de maand januari in de top-3 van de Nederlandse verkoopstatistieken. In de particuliere markt bezet Kia zelfs de nummer 1 positie.

De veelbelovende start voor Kia in 2017 is mede te danken aan de aanhoudende populariteit van de Picanto – de bestverkochte auto in de particuliere markt.

Kia laat daarnaast klinkende cijfers noteren in het populaire C-SUV-segment, waar de Niro en Sportage samen goed zijn voor ruim voor 15% marktaandeel.

“Met een sterk productgamma en een gelijker speelveld op het gebied van bijtelling hebben we veel vertrouwen in een succesvol 2017. Dit vertrouwen wordt verder gesterkt door de toenemende populariteit van Kia in Nederland, zowel in de zakelijke als in de particuliere markt. Tot slot zijn de verwachtingen hoog van de gloednieuwe Kia Rio die vanaf volgende week bij onze dealers staat.”, zegt Sjoerd Knipping, Director Sales bij Kia Motors Nederland.

Geef een antwoord