Kia

Tipje van de sluier van de gloednieuwe Kia Picanto

Kia onthult vandaag met trots de eerste designdetails van de nieuwe, derde generatie Picanto. Sinds 2004 is deze hatchback in het A-segment een van de bestsellers van Kia. De nieuwe Kia Picanto valt op door een fris en stoer in- en exterieurdesign. Gebleven zijn de karakteristieke, compacte buitenmaten. Het design onderging echter een grote metamorfose met gewaagdere lijnen, wat resulteert in een krachtiger voorkomen. Het kleurenpalet is kleurrijker dan ooit.

In het moderne en compleet nieuwe interieur met hoogwaardige materialen combineert Kia comfort met de laatste technologieën en veiligheidsvoorzieningen. Door een slim ontwerp van het interieur is de nieuwe Picanto efficiënter dan ooit. De volledige onthulling van de nieuwe Picanto vindt begin 2017 plaats.

Geef een antwoord