Lexus

Wereldpremière nieuwe Lexus LS in Detroit

In 1989 schreef Lexus met de LS 400 geschiedenis tijdens de introductie op de Detroit Motor Show. De LS overtrof niet alleen alle verwachtingen op het gebied van rijperformance, de indrukwekkende stilte aan boord en de extreem hoogwaardige luxe; de LS markeerde ook de geboorte van het merk Lexus.

Nu, 28 jaar later, lanceert Lexus de vijfde generatie van de LS. Deze generatie is opnieuw in alles de overtreffende trap van zijn voorganger. Het verfijnde, coupé-achtig gestileerde topmodel creëert zonder opoffering van ruimte een intense rust aan boord. De uitzonderlijke materiaalkeuzen en fijne stiksels verraden een enorme passie voor écht Crafmanship, ook wel ‘Takumi’ genoemd. Naast de weelde aan boord is veel toewijding gestoken in de ontwikkeling van het GA-L platform (global architecture for luxury vehicles). Het achterwielaangedreven platform zorgt voor een dynamische experience. Niet zo vreemd; hetzelfde platform vormt ook de basis voor de high performance premium coupé; de Lexus LC.

Geef een antwoord