Lexus

Lexus CT 200h via Lexus Private Lease: nog nooit zo bereikbaar

Privé een Lexus leasen was nog nooit zo bereikbaar. Rijden in een nieuwe Lexus CT 200h kan nu voor een opmerkelijk scherp maandtarief vanaf 390 euro per maand. Dat is mogelijk dankzij Lexus Private Lease. Een aantrekkelijke optie voor particulieren die hun auto zakelijk en privé gebruiken en voor degenen die met een persoonlijk mobiliteitsbudget zelf de autokeuze kunnen maken.

Ook zuinig in de praktijk
In de eerste plaats kun je zorgeloos genieten van het rijden in hét premium hybride merk. Alle kosten van verzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparatie en banden zijn immers inbegrepen. De berijder hoeft alleen nog maar de brandstof zelf af te rekenen. De CT 200h staat bekend om zijn lage praktijkgebruik. De Lexus staat zelfs in de top drie van de lijst van zuinigste auto’s, samengesteld door ANWB, TNO en Travel Card op basis van indicatief praktijkverbruik.

Lexus-CT-200h-06042016-5

Verfijning is de handtekening van Lexus
De Lexus CT 200h wordt gekenmerkt door een krachtig exterieurdesign met de kenmerkende spindle grille. Het interieur ademt pure verfijning en is toonaangevend op het gebied van luxe en comfort. Zo is een automatische transmissie standaard. Niet alleen door een riante uitrusting en hoogwaardige details, zoals een unieke geluidssensatie door een audiosysteem met luidsprekers waarin het natuurlijke materiaal bamboe is verwerkt. De Lexus CT 200h is ook de stilste auto in zijn klasse, door speciale aandacht voor geluidsisolatie en de ongekend stille hybridetechniek.

Lexus Red Carpet Treatment
Elke Lexus, dus ook de CT 200h via Lexus Private Lease, komt inclusief Lexus Red Carpet Treatment. Dat omvat onder meer een haal- en brengservice en vervangend vervoer bij een grote onderhoudsbeurt. Tevens wordt de Lexus vanbinnen en vanbuiten gereinigd.

One thought on “Lexus CT 200h via Lexus Private Lease: nog nooit zo bereikbaar

Geef een antwoord