Audi

#untaggable: Audi Q2 store in hartje Utrecht

De gehele maand december zal Audi in hartje Utrecht in een #untaggable pop-up store te vinden zijn. De nieuwe Audi Q2 is hier te bewonderen, te configureren en via een bijzondere virtual reality-experience te beleven. Met het oog op de feestdagen kunnen bezoekers in de #untaggable pop-up store ook terecht voor originele Audi cadeaus.

De #untaggable brandstore brengt de Audi Q2 naar de omgeving waar hij in zijn element is: de stad. Hartje stad om precies te zijn, want de store bevindt zich aan de Lange Viestraat 2 in het centrum van Utrecht.

#untaggable
Het thema in de pop-up store is #untaggable, geheel gebaseerd op de eigenzinnige Audi Q2. De store heeft een stoere, urban uitstraling waarin Audi’s nieuwkomer perfect tot zijn recht komt. Bezoekers kunnen er genieten van het scherpe lijnenspel en het ruime, kleurrijke en veelzijdige interieur ervaren. Uiteraard is het ook mogelijk om de Q2 volgens eigen wensen tot in detail te configureren.

VR-beleving
Een bijzondere attractie in deze unieke Audi brandstore is de VR-experience. Bezoekers kunnen de Q2 in de pop-up store actief via virtual reality beleven. Op deze wijze laat Audi bezoekers kennismaken met een nieuw, innovatief showroomconcept.

Anders-dan-anders cadeaus
De #untaggable pop-up store is ook een winkel vol anders-dan-anders cadeaus uit de Audi Collection. Iedereen kan zich hier laten inspireren door de gehele Audi Q2 collectie, de sportieve horloges uit de Audi Sport Collection, de R8 LMS van LEGO en nog veel meer.

Geef een antwoord