Renault

Renault ZOE Z.E. 40 met 400 km rijbereik (NEDC) al te zien op Ecomobiel

De elektrische Renault ZOE Z.E. 40 met 400 kilometer rijbereik (NEDC) beleefde zijn Nederlandse debuut tijdens Ecomobiel. Daarmee had de vakbeurs rond duurzame mobiliteit een bijzondere primeur in huis: slechts enkele dagen eerder werd de ZOE Z.E. op de internationale autoshow in Parijs onthuld.

02-primeur-renault-zoe-ze-40-met-400-km-rijbereik-nedc-al-te-zien-op-ecomobiel

De ZOE Z.E. 40 heeft een nieuwe batterij aan boord met een capaciteit van 41 kWh. Dat is bijna twee maal zoveel als voorheen. Bijzonder is dat de nieuwe batterij niet groter of zwaarder geworden is. De grotere capaciteit resulteert in een NEDC-bereik van 400 kilometer, wat neerkomt op 300 praktijkkilometers in stedelijk gebied.

01-primeur-renault-zoe-ze-40-met-400-km-rijbereik-nedc-al-te-zien-op-ecomobiel

Bestellen
De ZOE Z.E. 40 met de nieuwe 41 kWh-batterij is per direct te bestellen, de levering start begin 2017. De prijzen beginnen bij 23.990 euro in combinatie met batterijhuur. Wordt de batterij gekocht, dan beginnen de prijzen bij 31.890 euro.

05-primeur-renault-zoe-ze-40-met-400-km-rijbereik-nedc-al-te-zien-op-ecomobiel
Omdat de ZOE Z.E. 40 geen uitstoot heeft, mogen zakelijk rijders rekenen met 4% fiscale bijtelling. Daarnaast is de auto komende jaren vrijgesteld van wegenbelasting.03-primeur-renault-zoe-ze-40-met-400-km-rijbereik-nedc-al-te-zien-op-ecomobiel

 

Geef een antwoord