Algemeen

Advertorial: Deze maand is het zover; OSW bestaat 5 jaar!

Wat ooit eens begon als een leuk ideetje dat vanuit huis werd uitgewerkt door twee kennissen, is inmiddels uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf met een hecht team van 11 mensen. Juist doordat de bedenkers van OSW niet bang zijn om veranderingen door te voeren en weten waar hun krachten liggen, kunnen ze zich inmiddels specialist in de verkoopbemiddeling bij Caravans en Motoren noemen. Maar ook in Auto’s en Campers zien zij een groeiende tendens. Inmiddels kunnen zij zeggen dat ze binnen 4 tot 24 uur een bod uitbrengen op het door u aangemelde voertuig.

unnamed (2)OSW is in 2011 opgericht door Jasper van Gent en Renaldo Molenbeek. Jasper is van oorsprong Programmeur en Renaldo heeft ruime ervaring als Accountmanager van IT CRM systemen. Zij bundelden hun krachten en zo ontstond Occasion SoftWare; speciaal ontwikkeld voor auto- en motordealers. Eenmaal actief in deze markt, merkten zij op dat er een grote particuliere behoefte was om zonder kosten en gedoe een occasion te kunnen verkopen. Reeds bestaande platforms speelden hier duidelijk niet goed genoeg op in, bleek uit de ontevreden geluiden. Renaldo en Jasper besloten dat anders, en persoonlijker, aan te pakken. Dit groeide uit tot het huidige OSW; dè gratis dienst waarmee u uw auto, motor, caravan, camper of boot online kunt verkopen aan erkende inkopers, zonder zelf de onderhandelingen te hoeven doen of proefritten toe te staan. OSW regelt zelfs dat uw occasion wordt opgehaald, aan de deur wordt gevrijwaard en betaald wordt zoals u dat wenst! Zorgelozer kan toch niet?!

unnamed (1)Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid en nog steeds groeiende. Verschillende afdelingen bundelen hun krachten om het succes op de Nederlandse en Belgische markt te vergroten. Uw occasion is bij hen in goede handen. Het gehele team zorgt graag voor een Zorgeloze Verkoop!

OSW heeft Verkoopmedewerkers in dienst die werkervaring hebben opgedaan als Financieel Adviseur en Occasion-verkoper, maar ze hebben ook affiniteit met motoren, caravans en boten en weten dus waar ze over praten. Een perfecte combinatie om het werk als Verkoopmedewerker bij OSW succesvol uit te voeren. Ze kunnen zich goed verplaatsen in zowel de verkopers als de koper en onderhouden altijd prettig contact met alle partijen. Gedreven als ze zijn, zorgen ze er altijd voor dat men het proces met een glimlach doorloopt en met een goed gevoel afrond. Dat blijkt ook wel uit de vele uitstekende recensies.

unnamedOSW is al jaren een Erkend Leerbedrijf en biedt dan ook meerdere stageplaatsen aan aan studenten van relevante opleidingen. Op dit moment zijn zij verheugd vier studenten van o.a. de opleiding tot Junior Accountmanager in het team te mogen hebben.

Ten ere van het vijfjarig jubileum heeft OSW besloten een goed doel te sponsoren. Dat is Motor4Kids geworden; een mooie motorroute, waarmee geld wordt opgehaald voor de Stichting Battle4Kids. Met de opbrengst kunnen ze nieuwe projecten creëren, bestaande doelen na blijven streven en wetenschappelijk onderzoek naar de bestrijding van kinderziektes financieel ondersteunen.

OSW dankt eenieder voor het vertrouwen; zowel de particuliere verkopers als de aangesloten inkopers. Mede dankzij hen is OSW een succesformule gebleken. Ze hopen dat iedere tevreden klant de boodschap verspreidt en dat er over 5 jaar weer reden is voor een feestje. Dank u!

 

Geef een antwoord