Hyundai

Presidents Award voor Hyundai-dealer Dirk Barten

Dirk Barten heeft het weer geflikt. De Noord-Hollander is wederom uitgeroepen tot best presterende Hyundai-dealer van Europa. Dirk Barten, met zeven vestigingen de grootste Hyundai-dealer van Nederland, werd gelauwerd met de Presidents Award, de hoogste onderscheiding die een Hyundai-dealer kan krijgen. Barten ontving de felbegeerde onderscheiding uit handen van Hyundai Europe President Hyung Cheong Kim en Thomas Schmid, Chief Operating Officer.

Dirk Barten werd tijdens het gala door de Hyundai-topmannen uitgebreid gefeliciteerd met zijn award, die hij toegekend kreeg vanwege zijn excellente ondernemerschap, de goede klantvriendelijkheid van zijn onderneming en zijn uitmuntende verkoopprestaties.

Hyundai-dealer Dirk Barten heeft nu zeven vestigingen in Nederland: in Amsterdam (2), Zaandam, Alkmaar, Heerhugowaard, Heemskerk en Hoofddorp. Dirk Barten is al sinds november 1988 verbonden aan Hyundai, toen hij op 23-jarige leeftijd in Heiloo zijn eerste bedrijf opende.

Geef een antwoord