Jaguar Land Rover

Jaguar Land Rover breidt haar activiteiten uit in Hilversum en Utrecht

Jaguar Land Rover breidt haar dealernetwerk uit in de gebieden Hilversum en Utrecht. De wijzigingen in het dealernetwerk zijn het directe gevolg van de wereldwijde Dual Brand strategie van Jaguar Land Rover om haar premium merken beide onder één dak aan te bieden. Broekhuis Utrecht, onderdeel van de Broekhuis groep die recent is gekozen tot Automotive company of the Year 2015-2016, verkrijgt per 1 juni 2016 het Jaguar Land Rover dealerschap voor de regio Utrecht. Land Rover dealer ACS Hilversum en Land Rover dealer U.A.B. uit Nieuwegein bundelen hun Land Rover activiteiten in Hilversum en ACS verkrijgt ook het Jaguar dealerschap in Hilversum. De activiteiten van U.A.B. voor Land Rover zullen per 31 mei 2016 eindigen in Nieuwegein. Kroymans gaat vanaf 1 juni 2016 verder als Erkend Reparateur voor Jaguar en breidt de service-activiteiten uit met een erkend reparateurschap voor Land Rover.

Geert-Jan Tax, de nieuwe bedrijfsdirecteur van Broekhuis Utrecht, zal het dealerschap voor het nieuwe merk voor Broekhuis gaan leiden. Vooruitlopend op de realisatie van de nieuwbouw op bedrijventerrein Haarrijn langs de A2 in Utrecht start Broekhuis Utrecht op 1 juni vanuit een tijdelijke locatie aan de Waterveste 2 in Houten.

“Broekhuis breidt haar merkportfolio met deze twee Britse topmerken in het premiumsegment verder uit en verstevigt hiermee haar positie hierin. Het zit in het Broekhuis DNA klantverwachtingen te overtreffen en iedere dag weer het verschil te maken; iets dat naadloos aansluit bij de positionering van Jaguar en Land Rover. Beide merken hebben de komende jaren grootse plannen met hun modellen. Broekhuis zal deze ook in haar zakelijke marktbewerking goed kunnen inzetten. Ik verheug me op de start 1 juni 2016 en zet mijn kennis en ervaring graag voor Broekhuis in om dit nieuwe merkdealerschap voor Broekhuis tot een succes te maken.”

Rene Serry, bedrijfsdirecteur van ACS Hilversum, is trots op de toevoeging van het merk Jaguar aan zijn activiteiten voor Land Rover in Hilversum. Om beide merken op een prachtige wijze te kunnen huisvesten, wordt het bestaande Land Rover bedrijf aan de Oscar Romerolaan 2 in Hilversum geheel verbouwd naar het nieuwe en State-of-the-Art Global Arch-Concept van Jaguar en Land Rover. De Land Rover bedrijfsactiviteiten die U.A.B. voorheen verrichtte, zullen samen met die van ACS in Hilversum in dit moderne pand worden gebundeld. In het pand van U.A.B. stoppen derhalve de activiteiten voor Land Rover op 31 mei aanstaande.

“Jaguar en Land Rover hebben de afgelopen jaren zowel internationaal als in eigen land een stormachtige groei doorgemaakt. Een ontwikkeling die heeft gezorgd voor een verdere uitbreiding van het modellenprogramma van beide merken, denk hierbij aan de Range Rover Evoque Cabriolet en de Jaguar F-Pace. Wij zijn buitengewoon verheugd dat we nu naast het vertrouwde adres voor Land Rover ook voor Jaguar de service en kwaliteit mogen gaan leveren die synoniem staan met de naam ACS Hilversum”.

Sander van den Bey, bedrijfsdirecteur van Kroymans in Hilversum, geeft aan dat Kroymans zich gaat concentreren op de service-activiteiten voor Jaguar en met ingang van 1 juni 2016 ook op de uitbreiding van de service-activiteiten voor Land Rover. Deze zullen zoals vanouds worden uitgevoerd op het adres van Kroymans aan de Soestdijkerstraatweg 64 in Hilversum.

“Wij zijn buitengewoon trots op de uitbreiding van ons merkportfolio. De uitstekende reputatie van onze service-afdeling wordt door de toevoeging van het erkend reparateurschap voor Land Rover extra onderstreept. Wij zijn een vertrouwd adres waardoor wij al jaren een trouwe klantenkring in het premium segment mogen bedienen. Door onze sterke positie in ’t Gooi en omstreken is ons professionele team extra gemotiveerd om vanuit deze nieuwe rol de best denkbare service te leveren.”

Geef een antwoord