Ford

Ford Motorcraft Welcome Check voor kopers van een gebruikte Ford

De modellen van Ford zijn een lang leven beschoren en kennen vaak meerdere opeenvolgende eigenaren. Net zoals bij nieuwe Fords komt het ook bij gebruikte auto’s regelmatig voor dat de nieuwe eigenaar voor het eerst heeft gekozen voor Ford, en daardoor nog geen klantrelatie is van de Ford dealer in zijn of haar regio.

Daar heeft Ford iets op gevonden! Nieuwe Ford-rijders zijn, ongeacht waar ze hun Ford gekocht hebben, van harte welkom om een bezoek te brengen aan de Ford dealer. Niet alleen om kennis te maken met het bedrijf en de medewerkers, maar ook om het aangename te combineren met een conditiecheck van hun recent aangeschafte Ford, via de Ford Motorcraft Welcome Check. De leeftijd of de kilometerstand van de auto maakt daarbij niet uit, elke Ford is welkom.

Ford Motorcraft Welcome Check
De Ford Motorcraft Welcome Check is bedoeld voor kopers van een gebruikte Ford die niet bij een officiële Ford dealer is aangeschaft, en wellicht al een tijdje niet is onderhouden binnen het officiële dealernet van Ford. Tijdens de Ford Motorcraft Welcome Check controleert de Ford dealer de auto op maar liefst 18 punten, waaronder:

• de motor
• de verlichting
• de remmen
• het onderstel
• de ruitenwissers
• de banden
• het interieur
• de elektrische installatie
• het infotainmentsystreem
• eventuele schade aan de carrosserie

Voor een volledige indruk maakt een technisch medewerker van de Ford dealer samen met de nieuwe bezitter bovendien een proefrit om de auto nog beter te leren kennen.

Geef een reactie