Fiat

Fiat introduceert de 500X Business Edition

Compacte SUV’s zijn populair. Het i0-segment is de afgelopen drie jaar met gemiddeld 89% gegroeid in Nederland. Ook de zakelijke rijder kiest vaker voor dit type auto. De Fiat 500X is dé Italiaanse compacte SUV en heeft in de Cross-uitvoering een meer op offroad-gebruik gericht design. De (zakelijke) rijder zal de standaarduitrusting van de 500X waarderen dankzij comfort verhogende zaken als cruise control (inclusief snelheidsbegrenzer), elektrisch bedienbare ramen vóór en achter, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, elektronische handrem, een 3,5 inch TFT display en een brandstofvulopening met Smart-Fuel waardoor een losse tankdop overbodig is.

Pack Business Plus zonder meerprijs

Om de (zakelijke) rijder nóg beter te bedienen, is de Fiat 500X Business Edition leverbaar met 21% bijtelling en is de auto zonder meerprijs uitgerust met het ‘Pack Business Plus’ dat bestaat uit een middenarmsteun vóór (inclusief opbergvak), automatisch geregelde airconditioning, lendensteunverstelling bestuurdersstoel, Uconnect 5″ navigatie, Easy Entry & Go, parkeersensoren, lichtsensor, automatisch dimmende binnenspiegel, regensensor en elektrisch inklapbare buitenspiegels

500X_1.4_MultiAir_170_AT9_Cross_7_

Geef een antwoord