Volkswagen Amarok
Volkswagen

Nieuw design voor Volkswagen Amarok

Een gespierder front en een vernieuwd instrumentarium benadrukken de krachtige looks van de Amarok. Zij bezorgen de auto een meer gedistingeerd voorkomen. Hij heeft een lengte van 5,25 meter en breedte van 2,23 meter (inclusief buitenspiegels). De bandenmaten van de diverse uitrustingsniveaus van de Amarok zijn aanzienlijk gegroeid en versterken de robuuste verschijning van de pick-up.

500_amarokskizzeheck

Opvallende kenmerken van het design en het instrumentariumconcept zijn de horizontale lijnen, de duidelijke scheiding tussen de carrosseriedelen en de precisie in de vouwen en hoeken. Nieuw is de wijze waarop het front is onderverdeeld; ronde contouren hebben plaatsgemaakt voor horizontale en verticale lijnen die het front en interieur meer onderscheidend en robuuster maken. Zij geven de Amarok een grotere aantrekkingskracht als luxe pick-up en appelleren aan een bredere groep consumenten.

Meer details over de nieuwe Volkswagen Amarok worden binnenkort vrijgegeven.

500_amarokskizzeinterieur

Geef een antwoord