Ford

Ford start inschrijving voor nieuwe Ford GT-supercar

Klanten die graag eigenaar willen worden van de nieuwe Ford GT-supercar kunnen zich vanaf vandaag inschrijven op FordGT.com. De beperkte productie van de nieuwe Ford GT heeft Ford Performance geïnspireerd om een unieke, klantgerichte ervaring te creëren waarmee potentiële eigenaren van de nieuwe supercar kunnen worden geselecteerd. Goedgekeurde kandidaten werken met de nieuwe Ford GT-conciërgeservice voor een persoonlijke aankoopervaring.

“De aankoopprocedure van de Ford GT is net zo uniek als onze nieuwe supercar”, aldus Henry Ford III, Global Marketing Manager bij Ford Performance. “We begrijpen dat GT-klanten belangrijke ambassadeurs zijn voor de Ford Motor Company en we willen hen graag een service bieden die net zo bijzonder is als de auto zelf.”

De Ford GT is het meest geavanceerde Ford-productiemodel ooit, voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lichtgewicht onderdelen, aerodynamica en de EcoBoost-motortechnologie, een showcase van de innovaties van het merk Ford.

Iedereen die geïnteresseerd is in de aanschaf van de Ford GT mag zich inschrijven. Kandidaten hebben de mogelijkheid om het Ford-dealerbedrijf van hun keuze op te geven en, als ze worden goedgekeurd, kunnen ze hun aankoop voltooien met behulp van de nieuwe Ford GT-conciërgeservice.

De conciërge neemt contact op met goedgekeurde kandidaten van over de hele wereld, die een unieke klantenervaring krijgen, niet alleen tijdens de bestelling en de levering, maar ook gedurende de eigendomsperiode.

Op de website van de nieuwe Ford GT staat een configurator waarmee consumenten de kans krijgen om de Ford GT van hun dromen samen te stellen, en waarmee ze hun droomconfiguratie via social media eenvoudig met de wereld kunnen delen. De configurator biedt een overzicht van kleurencombinaties, velgen en materialen voor de Ford GT, waaronder details over de interieurthema’s.

De Ford GT is verkrijgbaar in acht carrosseriekleuren, waaronder de zeer gewilde kleur Liquid Blue, en in vier interieurthema’s.

De acht carrosseriekleuren kunnen worden gecombineerd met een van de zeven verschillende kleuren striping, zodat de Ford GT-klant genoeg keuzes heeft om zijn/haar auto zo uniek mogelijk te maken. Bepaalde combinaties van de configurator zijn wellicht niet beschikbaar wanneer de productie van de Ford GT eind dit jaar wordt gestart, maar de tool biedt liefhebbers wel de meeste flexibiliteit wanneer ze hun eigen virtuele Ford GT maken.

De Ford GT wordt een van de zeldzaamste Ford-producten ooit. De productie is beperkt tot 250 eenheden per jaar, en de eerste bestelperiode omvat de eerste twee productiejaren, 500 auto’s wereldwijd.

De online inschrijfprocedure voor de eerste inschrijfronde voor de nieuwe Ford GT sluit op 12 mei 2016 om 23:59 (CET).

Geef een antwoord