Skoda

Nieuwe SKODA’s voor wielrenners en schaatsers van Team LottoNL-Jumbo

ŠKODA geeft sportieve ambities de ruimte. Het merk verlengt om te beginnen de verbintenis met de de enige Nederlandse WorldTour-formatie: met ingang van de komende Amstel Gold Race (zondag 17 april 2016) hebben ploegleiders en mecaniciens de beschikking over achttien nieuwe Octavia- en Superb Combi-modellen. Daarbij breidt ŠKODA het sportieve werkterrein uit met een nieuw partnership. De schaatsers van de Team LottoNL-Jumbo ploeg gaan in Octavia’s Combi op weg naar nieuwe overwinningen en records.

ŠKODA is sinds 2004 als autopartner verbonden aan de wielerploeg, die tegenwoordig als Team LottoNL-Jumbo door het leven gaat. “De Nederlandse achtergrond van het team en de toegankelijkheid voor een breed publiek, van zowel de modellen van ŠKODA als de wielrenners en schaatsers van het team, zijn belangrijke aspecten die de twee merken tot elkaar hebben gebracht,” verklaart Klaas Pieter Roemeling, Directeur ŠKODA Nederland. Bij de start van de Amstel Gold Race, dé Nederlandse klassieker, komen de ploegleiders en mecaniciens volledig in het nieuw aan de start. Het team heeft achttien nieuwe Octavia- en Superb Combi-modellen in de kenmerkende geel-zwarte Team LottoNL-Jumbo racekleuren uitgevoerd. In de Amstel Gold Race en in de koersen die volgen, bewijzen de Octavia’s en Superb Combi’s – uitgevoerd in standaard trim, net als de reguliere klantenauto’s – hun veelzijdige karakter. De ploegleiding waardeert vooral het comfort in de lange verplaatsingen, terwijl de mecaniciens de ruimte en veelzijdigheid prijzen. Uiteraard is de standvastigheid en het uithoudingsvermogen van de ŠKODA’s voor zowel ploegleiding als technische staf en daarmee voor de renners – waaronder Robert Gesink, Wilco Kelderman en Steven Kruijswijk – een belangrijke factor.

Hallo schaatsploeg!
De LottoNL-Jumbo-formatie is een gecombineerde professionele ploeg: naast de wielertak omvat het team ook de gelijknamige schaatsformatie met grote namen als Sven Kramer en Kjeld Nuis. ŠKODA wordt met onmiddellijke ingang ook autopartner van deze typisch Nederlandse ploeg. De schaatsers van Team LottoNL-Jumbo hebben allemaal de beschikking over een Octavia Combi in het strakke Team LottoNL-Jumbo design. Deze auto’s, twaalf in totaal, bieden alle ruimte voor de schaatsuitrusting en veel comfort en luxe op weg naar nieuwe overwinningen en records. Bovendien beschikken deze modellen standaard over een item dat speciaal voor de schaatsploeg ontwikkeld zou kunnen zijn: een ijskrabber die in de tankdop is geïntegreerd.

One thought on “Nieuwe SKODA’s voor wielrenners en schaatsers van Team LottoNL-Jumbo

Geef een reactie