Land Rover

Range Rover Autobiography onthult 7,3 ton zware Virgin Galactic Spaceshiptwo

Bij het onthullen van de nieuwe Virgin Galactic SpaceShipTwo van Sir Richard Branson was vandaag een hoofdrol weggelegd voor Land Rover. Het topmodel Range Rover Autobiography sleepte het 7,3 ton zware ruimtevaartuig naar zijn plek voor het oog van de internationale pers en enkele toekomstige astronauten van Virgin Galactic. Het spectaculaire schouwspel vond plaats op het Mojave Air and Space Port in Californië.
Virgin Galactic Spaceship VSS Unity reveal
Stephen Hawking onthult naam voor SpaceShipTwo
VIP-gasten en kopers van een ticket voor een ruimtevlucht keken toe hoe Sir Richard Branson arriveerde in een Range Rover en hoe de SpaceShipTwo werd gepresenteerd. De Range Rover Autobiography gebruikt voor de onthullingsceremonie was compleet standaard en heeft een wettelijk toegestaan trekgewicht van 3.500 kilogram. Voor het onthullen van de 7.300 kilogram zware Virgin Galactic SpaceShipTwo werd een speciale trekhaak gemonteerd die het extra gewicht kon trekken. Tijdens het evenement werd ook de officiële naam van SpaceShipTwo bekendgemaakt door de Britse natuurkundige, kosmoloog en wiskundige Stephen Hawking. In een speciale videoboodschap verkondigde hij dat de naam VSS Unity voor SpaceShipTwo is gekozen.

Land Rover’s partnership with Virgin Galactic celebrated as Range Rover Autobiography tows new spaceship VSS Unity at global reveal and naming event with Sir Richard Branson at the Mojave Air and Space Port, California, USA

Grenzen verleggen
Land Rover werkt sinds april 2014 samen met Virgin Galactic. Het slepen van SpaceShipTwo VSS Unity door een Range Rover Autobiography is de jongste mijlpaal. De samenwerking is gebaseerd op een sterke Britse heritage en avonturiersgeest, onderstreept door het streven naar grensverleggende innovatie. Land Rover stelt ook een vloot auto’s ter beschikking voor het vervoeren van teamleden, passagiers en astronauten in Mojave. Land Rover en Virgin Galactic werken bovendien samen in diverse, hoog gekwalificeerde maatschappelijke organisaties en in STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) opleidingsprogramma’s.

Virgin Galactic VSS Unity global revealPassende rol voor Range Rover Autobiopgraphy
Stephen Attenborough, Commercial Director van Virgin Galactic: “Sinds de start van onze samenwerking in april 2014 vormt Land Rover een belangrijk onderdeel in de dagelijkse bezigheden van het ontwikkelingsteam in Mojave. Het was daarom gepast dat de Range Rover Autobiography een leidende rol kreeg tijdens de wereldwijde onthullingsceremonie van SpaceShipTwo, VSS Unity. We kijken uit naar onze verdere samenwerking op het gebied van wetenschap, technologie, engineering en wiskunde.”

Virgin Galactic Spaceship VSS Unity revealToekomstige generaties inspireren
Mark Cameron, Global Brand Experience Director bij Land Rover: “Dit is een belangrijke mijlpaal voor Virgin Galactic en we zijn trots dat wij er deel van uit mogen maken. Het team helpen met de onthulling van SpaceShipTwo reflecteert niet alleen onze ondersteunende rol in het Virgin Galactic-programma, maar toont ook de indrukwekkende trekcapaciteiten van onze Range Rovers. Toch heeft onze samenwerking met Virgin Galactic meerdere redenen dan alleen het promoten van onze fantastische range aan SUV-modellen. We delen dezelfde langetermijnvisie om te investeren in innovatief design en technologie.”

Land Rover’s partnership with Virgin Galactic celebrated as Range Rover Autobiography tows new spaceship VSS Unity at global reveal and naming event with Sir Richard Branson at the Mojave Air and Space Port, California, USA

21 jaar Range Rover Autobiography
2015 markeerde de 21-jarige verjaardag van de Range Rover Autobiography, het vlaggenschip van de modellenline-up van Range Rover. In deze twee decennia heeft de Autobiography zich bewezen als ultieme combinatie van Land Rover design, bruikbaarheid en luxe. Door scherp in te spelen op lifestyle en voorkeuren van de doelgroep blijft de Autobiography de benchmark in de premium SUV markt.

One thought on “Range Rover Autobiography onthult 7,3 ton zware Virgin Galactic Spaceshiptwo

Geef een antwoord