Kia

iF Design Awards voor nieuwe Kia Sportage en Optima

Kia heeft opnieuw twee belangrijke designprijzen ontvangen als erkenning voor het design van haar modellen. De nieuwe Kia Sportage en Kia Optima kregen beide de prestigieuze iF Design Award toegekend. Daarmee mag Kia de gerenommeerde onderscheiding voor het zevende jaar op rij in ontvangst nemen.

De Kia Sportage en Optima wonnen beiden een iF Design Award in de categorie ‘Product’. Naast het totale ontwerp van de auto’s beoordeelde de onafhankelijke jury de Sportage en Optima op hun afwerking, innovatie, impact op het milieu en veiligheid.

iF Design Award
De jaarlijkse iF Design Award-verkiezing, die in 1953 voor het eerst plaatsvond, is uitgegroeid tot één van ’s werelds belangrijkste designprijzen. Aan de 2016-editie namen ondernemingen uit 53 landen deel. In totaal dongen 5.295 nieuwe ontwerpen in zeven disciplines mee naar een prijs.

One thought on “iF Design Awards voor nieuwe Kia Sportage en Optima

Geef een reactie