Jaguar Land Rover

Zes nominaties Jaguar Land Rover voor World Car Awards 2016

Jaguar Land Rover heeft maar liefst zes nominaties in de wacht gesleept voor de prestigieuze World Car Awards 2016. Twee daarvan zijn voor de uiteindelijke hoofdprijs, de titel World Car 2016.

3-Range-Rover-Sport-SVRZowel de Jaguar XE als de Land Rover Discovery Sport zijn genomineerd voor de prestigieuze titel World Car of the Year 2016. En daar blijft het niet bij, want de sportsedan van Jaguar en de compacte premium SUV van Land Rover strijden ook mee om de titel World Car Design of the Year 2016.
2-Jaguar-XFDe nieuwe Jaguar XF maakt kans op de overwinning in de categorie World Luxury Car, terwijl de Range Rover Sport SVR – de snelste Range Rover ooit – als enige SUV is genomineerd in de categorie World Performance Car.
1-Jaguar-XEDe World Car Awards worden toegekend door een onafhankelijke jury van 73 internationale autojournalisten. De nominaties zijn verdeeld over vijf categorieën en worden met een geheime selectie bepaald. Per categorie worden drie nominaties onthuld op 1 maart a.s. op de Autosalon van Genève. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een prijsuitreikingsceremonie op 24 maart 2016 op de New York International Auto Show.

One thought on “Zes nominaties Jaguar Land Rover voor World Car Awards 2016

Geef een antwoord