Jaguar

Jaguar XE ‘Beste Nieuwkomer’ bij Zakenauto van het Jaar-verkiezing

Bij de Zakenauto van het Jaar-verkiezing van vakblad Automobiel Management is de Jaguar XE uitgeroepen tot Beste Nieuwkomer. De nieuwe sports sedan van Jaguar kreeg de prestigieuze aanmoedigingsprijs omdat de jury naast zakelijke verantwoorde argumenten nog meer pluspunten voor de auto ziet: “De XE werpt zijn schaduw ver vooruit al veelbelovende zakenauto.”

De vakjury van de zakenauto van het Jaar-verkiezing beargumenteert de onderscheiding voor de Jaguar XE als volgt: “Jaguar timmert duidelijk aan de weg en deze nieuwe XE mikt niet langer op een (beperkte) liefhebbersgroep met de ‘acquired taste’. De nieuwe XE is veel meer een directe concurrent voor Duitse en Zweedse premiummerken door zijn vanaf-prijzen onder de € 40.000 en het bijpassende leasetarief (vanaf € 649/mnd.).” De jury geeft tevens aan dat “de Jaguar XE punten scoort met drie jaar garantie zonder beperkingen, drie jaar mobiliteitshulp en drie jaar gratis onderhoud.”

Verfrissende focus in zakelijke premiumsegment
Voor Jaguar Land Rover Nederland betekent de aanmoedigingsprijs bij de Zakenauto van het Jaar-verkiezing een bevestiging van de kwaliteiten van de Jaguar XE en van de koers die Jaguar met zijn nieuwe modellen volgt. Guido Pot, Fleet & Business Director Benelux daarover: “De verkiezing tot Beste Nieuwkomer zal zeker werken als een katalysator voor onze groei in de zakelijke markt. Ook hierdoor zullen er meer deuren open gaan voor ons groeiende, toegankelijke gamma. De tijd is rijp voor de Jaguar XE, ook al omdat het nieuwe aanbod in het premium segment altijd op veel belangstelling mag rekenen.”

One thought on “Jaguar XE ‘Beste Nieuwkomer’ bij Zakenauto van het Jaar-verkiezing

Geef een antwoord