Opel

Belangrijke prijzen voor Opel ADAM en IntelliLux LED® Matrix Light nieuwe Astra

Voor lezers van het toonaangevende Duitse magazine Auto Motor und Sport blijft de Opel ADAM favoriet in de compacte klasse. Net als in 2014 en 2015 is hij bekroond met de ‘Best Cars 2016’-award. De ADAM kreeg 26 procent van de stemmen. De adaptieve IntelliLux LED Matrix Light koplampen van de nieuwe Opel Astra sleepten een felbegeerde innovatieprijs in de wacht: de ‘International Paul Pietsch Award 2016’.

Tina Müller, Chief Marketing Officer bij Opel, waardeert de erkenning van de lezers van Auto Motor und Sport zeer: “Een lezersprijs is voor ons van grote betekenis. De stemmen komen immers van autorijders en van potentiële kopers. Dat maakt de prijs interessant, juist nu we zijn gestart met onze online campagne #ADAMyourself.”

De ‘International Paul Pietsch Award 2016’ is toegekend door een jury van 26 hoofdredacteuren van automotive bladen die in 21 landen verschijnen. Deze innovatie-award is vernoemd naar voormalig Grand Prix-coureur Paul Pietsch, die ook mede-oprichter was van een uitgeverij van autobladen. De jury prijst het innovatieve karakter en de bijdrage aan de veiligheid van IntelliLux LED® Matrix Light. “We zijn de eerste fabrikant die een dergelijk hoogst efficiënt en krachtig verlichtingssysteem aanbiedt in dit segment en het bereikbaar maakt voor een groot publiek”, aldus Opel Group CEO Karl-Thomas Neumann bij het in ontvangst nemen van deze prijs.

One thought on “Belangrijke prijzen voor Opel ADAM en IntelliLux LED® Matrix Light nieuwe Astra

Geef een reactie