Porsche

Iconisch geluid: de 911 GT3 soundbar

Is er een mooier geluid dan dat van de 911 GT3? Misschien wel: het originele uitlaatsysteem van een 911 GT3 is er nu namelijk ook als soundbar.

Op het eerste gezicht is het een kunstwerk: een origineel uitlaatsysteem van een Porsche 911 GT3 dat op een fraaie voet is geplaatst. Liefhebbers die het zien staan, denken dan automatisch aan het indrukwekkende geluid van de sportieve 911 GT3. In dit geval gaat de geluidsbeleving echter veel verder. Dit kunstwerk is namelijk ook een heuse soundbar die op elke geluidsbron kan worden aangesloten.

Virtual surround

De 911 GT3 Soundbar is een high-end Hemholtz 2.1 Virtual Surround systeem met een 200 Watt-subwoofer, die is geïntegreerd in de uitlaatdemper – een origineel Porsche onderdeel. De geluidsbeleving wordt extra intensief doordat de trillingen voelbaar zijn via de twee uitlaatpijpen. Voor audiofielen is het bovendien belangrijk om te weten dat de 911 GT3 soundbar beschikt over een Dolby Digital Decorder en DTS TruSurround voor een perfecte surround sound-beleving.

Input op alle mogelijke manieren

De 911 GT3 soundbar is op verschillende manieren te koppelen aan geluidsbronnen. Zo is er een analoge poort (RCA Jack), een dubbele digitale input (coax en optisch) en uiteraard een Bluetooth 3.0 draadloze interface. Via Bluetooth is audio-transmissie van CD-kwaliteit mogelijk via een smartphone of tablet.

De Porsche 911 GT3 Soundbar is 74 cm lang, 28 cm breed en 32 cm hoog. Hij weegt 19 kg en kost € 2.949. Bestellen kan via de officiële Porsche Webshop of via de Porsche dealer. De levering start in maart van dit jaar.1920_911gt3soundbar

Geef een reactie