Land Rover

Range Rover en Abercrombie & Kent lanceren ultieme roadtrip

Met de meest luxe Range Rover een droomreis maken over vijf continenten, inclusief unieke belevenissen zoals een helikoptervlucht naar een gletsjer voor een picknick. En overnachten in de beste hotels ter wereld. Land Rover en een Britse aanbieder van exclusieve reizen, Abercrombie & Kent, maken het mogelijk: de ultiem roadtrip achter het stuur van de nieuwe Range Rover SVAutobiography.

De reis biedt 21 dagen van ongekende weelde, gecombineerd met de mooiste autoroutes ter wereld, zowel op de weg als off-road. De trip gaat over vijf continenten, door acht landen en biedt overnachtingen in de beste hotels ter wereld. De reis is ontwikkeld om de lancering van de Range Rover SVAutobiography te vieren – de ultieme variant binnen de modellenlijn van het Britse automerk. Met een bijzonder interieur en de krachtigste motor ooit in een Range Rover, is de SVAutobiography exclusief vervaardigd bij de Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations in Groot-Brittannië.

“We wilden een reis uitstippelen die past bij deze luxe SUV”, aldus Mark Cameron, Land Rover Experiential Marketing Director bij Jaguar Land Rover. “Dankzij onze samenwerking met Abercrombie & Kent, aanbieder van luxe reizen, is dat gelukt. Deze reis biedt, van Europa tot Australië, het allerbeste op een manier die bij Land Rover past: verrassend, ver van de gebaande wegen en vol onvergetelijke ervaringen. Kortom, een subliem rijdersavontuur in de perfecte auto.”

Simon Lynch, Director of Business Development, Abercrombie & Kent, vult aan: “Onze liefde voor avontuur, gecombineerd met meer dan vijftig jaar ervaring, gaf ons de inspiratie voor deze reis. Deelnemers mogen adembenemende landschappen verwachten en wildlife.” Beginnend bij ongeveer 130.000 euro per persoon, gebaseerd op twee personen, is de trip volledig afgestemd op de persoonlijke wensen van klanten. De reis is online en via geselecteerde verkooppunten te boeken in Harrods in Londen, in Abu Dhabi en in Monaco.

One thought on “Range Rover en Abercrombie & Kent lanceren ultieme roadtrip

Geef een reactie