Volkswagen

Volkswagen op Consumer Electronics Show: Focus op connectiviteit en lange-afstand elektromobiliteit

Volkswagen is van 6 t/m 9 januari 2016 vertegenwoordigd op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Op de avond voorafgaand aan de show licht Dr. Herbert Diess, Voorzitter van Volkswagen Personenauto’s, Volkswagen’s laatste ontwikkelingen op het gebied van elektromobiliteit en de nieuwste generatie connectiviteitsmogelijkheden toe.

Tevens onthult Volkswagen op de CES een compleet nieuw studiemodel, om aan te geven welke grote veranderingen de auto in het algemeen de komende vijf jaar zal ondergaan. De conceptauto – een wereldprimeur voor de CES – markeert een nieuw tijdperk van betaalbare elektromobiliteit voor langere afstanden en innovatieve connectiviteit.

In-car infotainment
Daarnaast is op de CES een hoofdrol weggelegd voor debuterende scherm- en bedieningsconcepten van Volkswagen. Zo licht het merk een tip van de sluier op rondom de laatste ontwikkelingen van in-car infotainment die op het punt staan te worden gelanceerd. Zo vinden bijvoorbeeld innovaties uit de Golf R Touch conceptauto hun weg naar het modelaanbod van Volkswagen.

De CES wordt alom gezien als een betrouwbare barometer voor de belangrijkste trends op het gebied van digitalisering en consumentenelektronica. Jaarlijks verwelkomt de vakbeurs in Las Vegas zo’n 150.000 bezoekers.

One thought on “Volkswagen op Consumer Electronics Show: Focus op connectiviteit en lange-afstand elektromobiliteit

Geef een antwoord