Toyota

Toyota Prius klaar voor succesvolle start in 2016

Toyota maakt de prijzen van de nieuwe Prius bekend. Deze beginnen bij 29.995 euro voor de Prius Aspiration. In de omvangrijke basisuitrusting zit onder meer het Toyota Safety Sense veiligheidspakket. Hiermee is de nieuwe Prius een van de veiligste auto’s in zijn klasse. Voor snelle beslissers is er de extra rijk uitgeruste, gelimiteerde Prius First Edition. De nieuwe Prius wordt geleverd als Aspiration, Dynamic en Executive. De prijzen bedragen respectievelijk 29.995, 31.995 en 35.995 euro. Speciaal voor zakelijke rijders introduceert Toyota de Prius Business Plus, leverbaar vanaf 31.495 euro. De nieuwe Prius staat medio februari 2016 bij de Toyota dealer waar hij nu al te bestellen is.

Prius First Edition De Toyota Prius First Edition is met extra’s uitgerust als het navigatiesysteem Toyota Touch® 2 with Go Plus inclusief spraakbediening, parkeersensoren achter (in kleur van de carrosserie), verlichte dorpellijsten en 17-inch lichtmetalen velgen. De complete First Edition is tijdens de introductieperiode tijdelijk leverbaar en herkenbaar aan de speciale badge. De klant kan kiezen uit drie metallickleuren: wit, blauw en zwart. De prijzen beginnen bij 33.490 euro. Het klantenvoordeel bedraagt 965 euro.

One thought on “Toyota Prius klaar voor succesvolle start in 2016

Geef een reactie