Algemeen

Gesponsorde video: Vredestein zet in met DJ Hardwell

Vredestein is aan het verjongen. Niet wat betreft het bedrijf, maar aangaande de doelgroep. Banden wisselen wordt vaak gezien voor de wat ouderen onder ons, en natuurlijk voor de auto-pimpers. Maar iedere automobilist zou gewoon eens wat vaker moeten kijken of zijn of haar auto we de juiste band heeft. En dan hebben we het niet alleen over zomerbanden of winterbanden.

Vredestein zet in op de jongere automobilist, en doet dat met de grootste online campagne ooit door het bedrijf opgezet op internet. Daarvoor heeft de bandenfabrikant de knappe Spaanse autocoureur Carmen Jordá en niemand minder dan onze eigen Robbert van de Corput, ofwel DJ Hardwell, ingezet.
Behind the scenes 2

DJ Hardwell is gestart met een muzikale samenwerking met Vredestein: #ROCKTHEROAD. Op de website van Vredestein kan je Hardwell’s ‘United We Are’ zelf remixen met de Vredestein-band als onderwerp. Dat doe je door delen van de track op zo’n danige manier te bewerken, dat je de snelheid, grip op natte oppervlakken en draaibeweging in de verschillende ‘instumenten en stijlen kan invoeren. Op die manier maak jij de voor jou meest comfortabele remix van ‘United We Are’, want wees eerlijk, muziek en de juiste banden zijn beiden verantwoordelijk voor een lekker comfort in de auto.

Vredestein geeft met deze nieuwste online campagne aan helemaal klaar zijn voor de toekomst en in wil spelen om de nieuwe automobiist voor zich te winnen. Een belangrijk streven, want het verschil in banden is enorm en slechts een enkeling weet zich tegenwoordig nog te interesseren in het verschil in banden. Dat is voor de veiligheid echter net zo belangrijk als de juiste muziek op je autoradio.


Deze video is gesponsord door Vredestein, maar is journalistiek onafhankelijk geschreven.

Geef een reactie