Volkswagen

Transporter op zijn kleurrijkst met stijlvol retrodesign

De Volkswagen Transporter is er nu ook in two-tone-kleurstelling. Er is keuze uit vier frisse en nostalgische combinaties. Om het kleurrijke effect verder te versterken, zijn er de exclusieve 18-inch lichtmetalen velgen van het type Disc. Deze nieuwe designfeatures zijn herkenbare hints naar de styling van de legendarische T1 en T2.

Met deze retro kleurcombinaties en fraaie lichtmetalen velgen kunnen stijlbewuste ondernemers hun Transporter, die recentelijk is verkozen tot International Van of the Year, nog verder personaliseren. De two-tone-uitvoering is beschikbaar voor de Gesloten Bestelwagen- en Dubbele Cabine-uitvoeringen van de nieuwe Transporter. Er zijn vier kleuropties: Candy White/Cherry Red, Candy White/Bamboo Garden Green, Candy White/Mojave Beige en Reflex Silver/Acapulco Blue. De meerprijs bedraagt 1.820 euro (excl. BPM/BTW).

Perfecte aanvulling: 18-inch Disc-velgen
De 18-inch lichtmetalen velgen van het type Disc sluiten met hun nostalgische vormgeving naadloos aan bij de two-tone-kleurstelling en versterken de opvallende retrolook. De velgen zijn er naar keuze in zilverkleur of in een combinatie van wit en zilver. Afhankelijk van de gekozen uitvoering en motorisering zijn de Disc-velgen er vanaf 800 euro (excl. BPM/BTW).

De two-tone-kleuren en stijlvolle Disc-velgen zijn per direct te bestellen bij de Volkswagen Bedrijfswagens-dealers.

One thought on “Transporter op zijn kleurrijkst met stijlvol retrodesign

Geef een antwoord