Algemeen

Hertz maakt de vierde verjaardag van Gold Plus Rewards speciaal

De Hertz Corporation (NYSE:HTZ) viert de vierde verjaardag van het loyaliteitsprogramma Hertz Gold Plus Rewards in Europa en trakteert haar leden in november en december met cadeautjes zoals gratis huur van een luxe auto en gratis prijstrekkingen voor een reis naar IJsland om het Noorderlicht te zien, kaarten voor evenementen, huurvouchers en extra punten. Alle leden die woonachtig zijn in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) kunnen deelnemen aan deze prijstrekkingen.

“Onze Hertz Gold Plus Rewards leden trakteren, is onze manier onze vierde verjaardag te vieren en hen te bedanken voor hun loyaliteit en keuze voor ons,” zegt Michel Taride, Group President Hertz International.

“Wij blijven er continue aan werken om ons loyaliteitsprogramma het beste te maken in de industrie door onze leden altijd de meest lonende, snelle en makkelijke autohuur ervaring te bieden. Wij hebben inmiddels al vele prijzen mogen ontvangen, ook voor de vierde keer op rij de top honneurs bij de 2015 FlyerTalk Awards wat aangeeft hoe innovatief en belonend Gold Plus Rewards is en voor ons een extra reden dit ook met onze leden te vieren,” voegt Taride toe.

Als onderdeel van dit verjaardagsfeest kiest Hertz Gold Plus Rewards leden uit voor een gratis upgrade naar de Prestige Collection. Het gaat om leden die in Amsterdam, Dublin, Frankfurt, Lissabon, Londen, Madrid, Oslo, Rome, Stockholm, Brisbane, Melbourne en Sydney huren. De gelukkige winnaars rijden weg in een auto van hoge klasse zoals een Range Rover Sport of Evoque, Mercedes ML, C Coupe of E-klasse, BMW i8, Audi Q7 en vele andere modellen.

Daarnaast geeft Hertz haar leden die woonachtig zijn in de EMEA de kans een reis voor twee personen, inclusief vlucht en accommodatie, naar IJsland te winnen om het Noorderlicht te zien. Andere speciale verjaardagscadeaus zijn tickets voor de MotoGP Grande Finale in Valencia, Spanje; kaarten voor de Lion King in Lyceum Theater in Londen; kaarten voor een VIP reis naar de beste wijnstreken van Catalonië; 10% korting op boekingen en veel meer.

Tenslotte, geeft Hertz nog status upgrades in Gold Plus Rewards, gratis huurvouchers, individuele bonussen van 2.400 Hertz Gold Plus Rewards punten wat voldoende is voor een gratis weekend autohuur.

One thought on “Hertz maakt de vierde verjaardag van Gold Plus Rewards speciaal

Geef een antwoord