Nissan

Nissan-primeur: de nieuwe NP300 Navara

Nissan toont op de komende BedrijfsautoRAI de compleet nieuwe NP300 Navara pick-up. Het is de nieuwste bedrijfsauto van Nissan, de levering ervan start in januari 2016. De nieuwkomer onderstreept Nissans ambitie om met een breed aanbod, topkwaliteit (vijf jaar garantie) en hoogstaande service ondernemers te verder helpen bij wat ze willen doen: ondernemen!

Op de stand presenteert Nissan ook de gelauwerde NV200 bestelauto en de baanbrekende, elektrische e-NV200. Overigens zijn de NT400 Cabstar en de NV400 ook te vinden op de BedrijfsautoRAI. Die staan niet bij Nissan op de stand maar bij vervoerdersorganisatie EVO.

NP300 Navara pick-up
De NP300 Navara is het vervolg op meer dan tachtig jaar ervaring van Nissan met de ontwikkeling en productie van pick-ups. De nieuwe pick-up profiteert van zowel deze ervaring als van Nissans expertise op het gebied van Crossovers, zoals de QASHQAI.

Dankzij deze achtergrond biedt de NP300 Navara zowel robuustheid, laadvermogen en off-roadkwaliteiten als comfort, veiligheid en verfijning. Items als de Nissan Around View Monitor, Forward Emergency Braking en Hill Decent Control zijn beschikbaar op dit model, dat daarmee vooroploopt op de concurrentie. De verfijnde techniek betekent niet dat er is ingeleverd op gebruiksmogelijkheden. Het laadvermogen bedraagt een ton en het toegestane trekgewicht is 3,5 ton. Vierwielaandrijving is beschikbaar voor optimale off-roadkwaliteiten.

Vijf jaar fabrieksgarantie
Kwaliteit staat voorop en de klant staat centraal. Daarom introduceert Nissan vijf jaar fabrieksgarantie op alle bedrijfsauto’s met benzine- of dieselmotor. Deze nieuwe garantie omvat naast alle hoofdcomponenten ook zaken als de lak en accu. Zelfs voor accessoires geldt de lange garantietermijn.

Elektrische bestelauto
De Nissan NV200 behoeft nauwelijks nog introductie: de succesvolle besteller heeft zich bewezen als een betrouwbare en uiterst economische bedrijfsauto. De volledig emissieloze versie is de e-NV200, die elektrisch is aangedreven. Voor ondernemers in grote steden is dit een bedrijfsauto die niet alleen stil, schoon en comfortabel rijdt, de kosten per kilometer liggen ook nog eens bijzonder laag.

One thought on “Nissan-primeur: de nieuwe NP300 Navara

Geef een antwoord