Audi

Audi A4 debuteert in virtual reality met Audi A4 Experience app

De nieuwe Audi A4 arriveert in november in realtime bij de Nederlandse Audi-dealers. Nu al geeft de premium middenklasser voor gebruikers van iOS- en Android-apparaten zijn nieuwste features prijs via de levensechte ‘Audi A4 Experience’ virtual reality app.

In technologisch opzicht verlegt de nieuwe Audi A4 – getrouw aan de ‘Voorsprong door Techniek’ filosofie van Audi – bij zijn introductie in november wederom de grenzen met features die in deze klasse de nieuwe norm vormen. Krachtige, efficiënte motoren, Matrix LED-koplampen, Bang & Olufsen 3D Sound System en Audi virtual cockpit zijn voorbeelden van bijzondere kenmerken waarmee de nieuwe Audi A4 Limousine en Avant zich onderscheiden. Kenmerken bovendien die via de nieuwe Audi A4 Experience app nu al virtueel te ervaren zijn.

360 graden beleving
De app presenteert de Audi A4 niet alleen in beeld, maar brengt direct ook het bijbehorende gevoel over vergelijkbaar met het levensecht ervaren van een nieuwe auto. Met behulp van een virtual reality bril of de Cardboard-versie (binnenkort te bestellen in de Audi webshop) kunnen geïnteresseerde kopers via de Audi A4 Experience app virtueel plaatsnemen achter het stuur van de A4, voor een 360 graden kijkje in het interieur.

Daarnaast laat de app gebruikers nader kennismaken met de kracht en efficiency van de nieuwe TDI- en TFSI-motoren en kunnen ze het indrukwekkende geluid van het Bang & Olufsen 3D Sound System zelf ervaren. Ook de nieuwe Matrix LED-verlichting en de vele mogelijkheden van de Audi virtual cockpit komen in de Audi A4 Experience app uitgebreid aan bod, naast tal van andere features.

Voor iOS en Android
Vanzelfsprekend is de app ook zonder virtual reality bril of Cardboard te gebruiken, en erg informatief. De Audi A4 Experience is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten en is nu te downloaden in de App Store en via Google Play.

One thought on “Audi A4 debuteert in virtual reality met Audi A4 Experience app

Geef een reactie