Audi

Nieuwe R8 exclusief verkrijgbaar via Audi Sport-dealers

De nieuwe Audi R8, die in september op de markt komt, wordt in Nederland exclusief verkrijgbaar via vier officiële Audi Sport-dealers. Onder het nieuwe Audi Sport label vallen alle activiteiten rondom Audi’s high-performance modellen. Naast de R8 staan ook de RS-versies hier in de spotlights. Audi Sport-dealers zijn herkenbaar aan de eigen uitstraling én aan speciaal opgeleide medewerkers.

Audi Sport focust volledig op de sportiefste Audi-modellen. In ons land komen er Audi Sport-dealers op vier strategische locaties: Amsterdam (Audi Centrum Amsterdam), Eindhoven (Van den Udenhout), Utrecht (Muntstad Utrecht) en Tilburg (Audi Centrum Tilburg). Deze officiële Audi Sport-dealers krijgen om te beginnen een geheel eigen uitstraling die associaties oproept met de autosportactiviteiten van het merk.

Audi-Sport_3

Liefhebbers  
De sportieve uitstraling van de Audi Sport-dealers krijgt in de showroom een passend vervolg. Daar worden (potentiële) klanten volledig ondergedompeld in de wereld van Audi Sport. De sportieve topuitvoeringen zoals de R8 en RS-modellen  staan hier klaar voor proefritten. Daarnaast vinden liefhebbers er memorabilia en video’s uit de rijke race-historie van Audi.

Kenners
De menselijke factor is echter het belangrijkst. Bij elke Audi Sport-dealer worden klanten geholpen door Audi Sport-experts; gecertificeerde medewerkers die elk sportief model tot in de puntjes kennen – niet alleen door intensieve trainingen, maar ook door ruime praktijkervaring met deze modellen. Daardoor kunnen zij als geen ander adviseren en assisteren bij de configuratie, het gebruik én het in topconditie houden van de sportiefste Audi’s. Bovendien kennen de Audi Sport-experts de weg naar de driving experiences van Audi. Hier krijgen eigenaren de kans om hun rijvaardigheid naar een nog hoger niveau te brengen én het maximale uit hun eigen auto te halen.

Het Audi Sport label en Audi Sport dealerconcept worden wereldwijd ingevoerd. De geleidelijke lancering start dit jaar.

 

Audi R8 V10 plus

One thought on “Nieuwe R8 exclusief verkrijgbaar via Audi Sport-dealers

Geef een antwoord