Autosport

Giuseppe Cipriani terug voor seizoen 2015 met Ibiza Racing Team

seat ibizaIbiza Racing Team zal in 2015 voor de derde keer deelnemen aan de Auto GP competitie. Na hun winnende debuut in 2013 bracht de Spaanse ploeg vorig jaar hun manager en coureur Giuseppe Cipriani naar een podiumplaats tijdens de eerste ronde in Marrakech. Dat was een bijzonder resultaat voor de Venetiaanse racer: bovenop zijn succes in zaken reed Cipriani een aantal zeer positieve resultaten bij elkaar en eindigde het seizoen op de 11e plaats met 78 punten.

Naast Cipriani kwam in de recente testsessie in Vallelunga de Auto GP kampioen van 2013 Vittorio Ghirelli uit voor Ibiza Racing Team. Gesprekken om het tweede stoeltje te vullen voor het komende seizoen bij het team zijn nog in volle gang.

Giuseppe Cipriani: “Ik ben blij om weer deel uit te maken van de Auto GP familie. Deze serie, met 550 pk sterke formule wagens, heeft al sinds ik enkel coureur was een onweerstaanbare aantrekkingskracht op mij. In de afgelopen jaren, waarin ik ook team eigenaar ben, heb ik geleerd dat het managen van een team is niet altijd gemakkelijk is. Toch slaagde ik er steeds in om van hooggekwalificeerd technisch personeel een team te smeden dat goed presterende auto’s klaar weet te zetten om te strijden voor de overwinning”.

Geef een antwoord