Toyota

ANWB en Natuur & Milieu: Toyota Yaris Hybrid de zuinigste in de praktijk

Toyota Yaris HybridDe Toyota Yaris Hybrid is door de ANWB en Natuur & Milieu wederom uitgeroepen tot de zuinigste benzineauto op de markt. Met een praktijkverbruik van 1 op 20,2 is de onlangs grondig vernieuwde Yaris Hybrid winnaar in de categorie ‘benzine klein’. In de categorie ‘benzine middelgroot’ staat de in de 14% bijtelling vallende Auris TS Hybrid Lease op nummer 1.

De ANWB en Natuur & Milieu stellen elk kwartaal een ranglijst op van de zuinigste auto’s die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. Deze top 10 scheidt de winnaars van de verliezers. En door als eerste in zijn categorie te eindigen, mag de Toyota Yaris Hybrid met recht een winnaar genoemd worden.

14% Auris TS Hybrid Lease is zuinigste in z’n klasse
De Toyota Auris TS Hybrid Lease komt eveneens als zuinigheidswinnaar uit de bus. De ruimste C-segment stationwagon van Nederland met 14% fiscale bijtelling én standaard automaat staat met een CO2-uitstoot van 82 g/km en een gemiddeld praktijkverbruik van 1 op 18,7 op een gedeelde eerste plaats in de categorie ‘benzine middelgroot’.

One thought on “ANWB en Natuur & Milieu: Toyota Yaris Hybrid de zuinigste in de praktijk

Geef een reactie