Audi

Audi sponsort Nederlands golftalent Anne van Dam

during a photoshoot at the practise days.Audi fungeert per direct als persoonlijk sponsor van Nederlands grootste golftalent bij de dames, Anne van Dam. Recent tekenden Audi en Anne een tweejarige overeenkomst, waarmee een vervolg wordt gegeven aan Audi’s betrokkenheid bij de golfsport.

Anne van Dam (19) heeft al een succesvolle amateurcarrière doorlopen, met als hoogtepunt een zesde plaats bij het WK Golf voor amateurs in september 2014. Dit jaar maakt het jonge talent de stap van de amateurs naar de professionele golfsport, waarvoor ze recent een driejarig contract tekende met Golf Team Holland.

In navolging op de langdurige samenwerking met Nederlands beste mannelijke golfer Joost Luiten heeft Audi zich voor twee jaar als persoonlijk sponsor aan Anne verbonden. “Ik ben trots dat Audi ervoor heeft gekozen met mij een partnership aan te gaan, ” verklaart Anne van Dam. “Audi is zowel nationaal als internationaal al jarenlang betrokken bij de golfsport en heeft een reputatie als sponsor van veelbelovend talent.”

Succesvolle start als professioneel golfer
Afgelopen weekend speelde Anne van Dam haar eerste wedstrijd als golfprofessional, tijdens de RAVC Ladies Masters 2015 in Brisbane (Australië). Dat deed ze bepaald niet onverdienstelijk. In aanloop naar het weekend behaalde Anne vrij gemakkelijk de cut waarmee ze zich plaatste voor het eerste toernooi in haar professionele carrière. Een prestatie van formaat voor een beginnend professional. Gedurende het weekend kende Anne zowel ups als downs, maar overall vormde het toernooi in Brisbane voor haar een goede basis om waardevolle ervaring op te doen.

Lustrum Audi quattro Cup
Naast de samenwerking met Joost Luiten en Anne van Dam geniet Audi zowel nationaal als internationaal naam en faam bij amateurgolfers als organisator van de jaarlijkse Audi quattro Cup. Dit jaar wordt het toernooi, waaraan internationaal inmiddels zo’n 100.000 amateurgolfers deelnemen, voor de 25e maal in successie georganiseerd.

One thought on “Audi sponsort Nederlands golftalent Anne van Dam

Geef een antwoord