Skoda

De nieuwe SKODA Superb

ŠKODA SuperbDe nieuwe ŠKODA Superb is een revolutie van de vertrouwde ŠKODA designtaal. Een nieuwe schets toont een expressief ontworpen sedan vol klasse en passie. Het nieuwe vlaggenschip van ŠKODA heeft opvallende, expressieve vormen van het VisionC studiemodel met nieuwe, dynamische proporties. Met zijn expressieve uiterlijk genereert het nieuwe ŠKODA topmodel automatisch aanzien en maakt hij een visuele impact in het middenklasse segment – met scherpe en gespierde lijnen is hij meer evenwichtig dan ooit tevoren. De kenmerkende vormen van het exterieur zijn ook terug te vinden in het interieur. Dit volledig nieuwe model tilt de ŠKODA Superb naar het hoogste niveau van de middenklasse. De derde generatie zal nieuwe klanten aantrekken en mensen geïnteresseerd maken in het merk en de modellen.

01-141211-The-new-SKODA-Superb-001De nieuwe, derde generatie SKODA Superb biedt maximale functionaliteit in een verbeterd totaalconcept. De voor een ŠKODA typische binnenruimte en bagage-inhoud is opnieuw toegenomen en zet wederom de benchmark in zijn klasse. Door toepassing van de innovatieve MQB technologie van de Volkswagen Group, brengt de ŠKODA Superb kwaliteiten van auto’s uit hogere segmenten naar de middenklasse. De grootste ŠKODA biedt hierdoor het allerbeste op het gebied van comfort, infotainment en connectiviteit, veiligheid, milieuvriendelijkheid, verbruik en prestaties.

02-141211-The-new-SKODA-Superb-002“De nieuwe Superb is de beste ŠKODA ooit. Deze nieuwste generatie van ons vlaggenschip zal nieuwe klanten aantrekken in zowel het bedrijfsleven als de particuliere sector. De kwaliteiten van de Superb benadrukken de merkwaarden en de richting voor de toekomst van ŠKODA”, aldus ŠKODA CEO Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland.

De nieuwe ŠKODA Superb beleeft medio februari 2015 zijn wereldpremière in Praag. Kort daarna volgt de presentatie op de Geneva Motor Show, begin maart. De marktintroductie staat gepland voor medio 2015. De ŠKODA Superb vormt sinds 2001 de top van het ŠKODA modellengamma. Tot op heden zijn er meer dan 700.000 exemplaren van de eerste en tweede generatie ŠKODA Superb aan klanten over de hele wereld geleverd.

Geef een antwoord