Seat

SEAT Ibiza – al dertig jaar een hit

seatDe SEAT Ibiza is al dertig jaar een absolute hit. De voorbije drie decennia bracht SEAT vier succesvolle generaties Ibiza voort die alle synoniem staan aan de muzikale hits uit hun tijd. Anno 2014 koppelt SEAT zijn eigen hit van dit moment – de Ibiza FR Dynamic – aan de hits uit dertig jaar pophistorie via een opvallende campagne die op 22 november een climax krijgt met Nederlands grootste 80’s, 90’s en 00’s party in de Heineken Music Hall.

Gedurende dertig jaar SEAT Ibiza wisselden muzikale toppers als de Culture Club, Michael Jackson, de Backstreet Boys en de Gangnam Style van Psy elkaar in rap tempo af, en veranderde de muziekstromingen van pop en rock naar techno, dance en urban. Toch brachten ze de afgelopen decennia ieder hun hits voort, net zoals SEAT dat telkens weer doet met de Ibiza.

Gratis Spotify bij een proefrit
Bovenaan SEAT’s hitlijst prijkt momenteel de Ibiza FR Dynamic, die voor slechts € 289,-* per maand wordt geleverd inclusief onderhoud, reparatie, wegenbelasting en verzekering. Er hoeft enkel nog brandstof in deze sportieve hitmachine, die qua uitrusting zeer compleet is met ondermeer een moderne 1.2 TSI-motor met 63 kW (85 pk), het SEAT Portable System met navigatie en bluetooth, Bi-xenonlampen met LED dagrijverlichting, parkeersensoren achter, een sportonderstel, sportstoelen, een automatisch dimmende binnenspiegel, elektrisch inklapbare spiegels en donker getinte achterruiten. Bovendien komt daar tijdelijk nog een gratis Spotify-abonnement bij voor geïnteresseerden die zich laten verleiden tot een proefrit in de Ibiza FR Dynamic, of één van de andere modellen van SEAT.

Back to the 80’s, 90’s en 00’s
Op de website van SEAT is het deze maand een feest der herkenning met de hits uit dertig jaar Ibiza. Van Abba tot Pharrell Williams, van de Dire Straits tot Coldplay en van Doe Maar tot Gers Pardoel, ze passeren allen de revue. Muziekliefhebbers kunnen zich op de speciale campagnepagina van SEAT momenteel te buiten gaan, waar ze via Spotify zelf hun favoriete hit uit de afgelopen dertig jaar kunnen delen en toevoegen aan de ‘30 jaar Ibiza Playlist’. Op deze manier creëren ze samen met SEAT de ultieme meezing-playlist voor in de auto, met hits uit drie decennia Ibiza. Deelnemers aan de actie maken bovendien kans op gratis kaarten voor het grootste 80’s, 90’s en 00’s feest van Nederland, op 22 november aanstaande in de Heineken Music Hall.

Geef een reactie