Seat

Nieuwe features voor Mijn SEAT app

SEAT heeft de Mijn SEAT app vernieuwd. De innovatieve app, die SEAT-rijders verbindt met hun auto, biedt nu nog meer gebruiksgemak en een aantal extra features

Met de Mijn SEAT App hebben SEAT-rijders toegang tot een groot aantal diensten die niet alleen inzicht geven in de status van de auto, maar die ook gemak brengen. Zo kun je met de app, die gekoppeld is aan de Mijn SEAT-module, bijvoorbeeld zien waar de auto geparkeerd staat en of de portieren zijn afgesloten. Ook geeft de app onderhoudsmeldingen en een verbruiksmonitor weer, is een ritregistratiemodule inbegrepen en zijn bijvoorbeeld de banden- en accuspanning, verlichting en remmen te controleren. 

Parkmobile inbegrepen

Met de straatparkeerfunctie van de Mijn SEAT app betalen SEAT-rijders nooit meer teveel voor parkeren. Door de samenwerking met Parkmobile biedt de app namelijk niet alleen alle bekende voordelen van Parkmobile, maar ook een handige feature: de betaling stopt automatisch bij het verlaten van de parkeerplek. Nadat een parkeersessie is beëindigd, krijgt de gebruiker een samenvatting van de locatie, parkeertijd- en kosten.

De Mijn SEAT app waarschuwt daarnaast als de auto (ongewenst) in beweging komt of als de portieren niet zijn vergrendeld. Bij onverhoopte diefstal kunnen SEAT-eigenaren direct via de app de politie toestemming geven om de auto te traceren. Zo wordt het terugvinden een stuk makkelijker. Bij pech onderweg kan via de app bovendien telefonisch contact worden gezocht met de SEAT Mobiliteitsservice en kan de locatie automatisch worden gedeeld. Bovendien wordt een statusrapport van de auto gestuurd, zodat op afstand al een diagnose kan worden gesteld.

Private Lease-rijders krijgen met de Mijn SEAT app inzicht in de gereden kilometers ten opzichte van het jaarkilometrage in het Private Lease-contract. De app laat zien hoeveel kilometers er zijn gereden en of er een eventuele verrekening gaat komen. Indien structureel meer of minder wordt gereden dan de contractuele jaarkilometrage, maakt de app daar automatisch een melding van en kan het contract met één telefoontje worden aangepast.

Nieuwe features

SEAT lanceert nu een vernieuwde versie van de innovatieve en handige app. Zo werkt de diefstalmelding nog makkelijker en is er een nieuwe berichtenservice die SEAT-rijders nog beter informeert over de status van hun auto. SEAT kan nu bijvoorbeeld voorspellen of de accu nog bestand is tegen winterse omstandigheden en een waarschuwing sturen om de accu te laten checken of preventief te vervangen om mogelijke pechgevallen te voorkomen. Nieuw is ook de berichten inbox waarin relevante en persoonlijke berichten, zoals het preventief laten checken van de accu, door de SEAT-rijder ontvangen kunnen worden.

De Mijn SEAT app wordt standaard geleverd bij vele nieuwe SEAT-modellen en is ook leverbaar voor een groot aantal oudere SEATs vanaf bouwjaar 2010.

Geef een antwoord