Audi

Audi houdt navigatiekaarten actueel met online updates

audi navigatieAls eerste Europese autofabrikant levert Audi nu online updates voor navigatiekaarten. De nieuwe service is met onmiddellijke ingang beschikbaar voor de vernieuwde Audi A6 en Audi A7 Sportback als onderdeel van het omvangrijke connect aanbod.

Audi blijft klanten in de juiste richting dirigeren met de nieuwe connect service ‘Online map update’. Wanneer de auto is uitgerust met Audi connect kunnen Audi A6- en Audi A7 Sportback-rijders navigatie-updates nu direct in hun auto downloaden via de supersnelle LTE-verbinding. MMI navigatie plus is daarbij een vereiste. Klanten kunnen uiteraard ook een computer blijven gebruiken om de data vanaf het myAudi platform te downloaden en de kaartgegevens vervolgens vanaf een SD-kaart in de auto te uploaden. Installatie van updates via een Audi-dealerbedrijf is een derde mogelijkheid.

Via MMI navigatie plus ontvangt de bestuurder een melding wanneer er een nieuwe kaartupdate beschikbaar is. Updates volgen iedere zes maanden en de eerste vijf worden kostenloos verstrekt. Klanten kunnen er voor kiezen om een complete Europese kaart te installeren of enkel specifieke gebieden. Tijdens het online updateproces blijft het navigatiesysteem zonder beperkingen werken.

Geef een antwoord