Opel

Veiling van zeven Opels ADAM by Bryan Adams voor goede doel

03_Opel-ADAMDe Opel ADAM is er in een eindeloos aantal varianten, zodat hij altijd past bij de stijl van zijn berijder. De speciale editie in camouflagekleuren – de ADAM by Bryan Adams – laat daar geen twijfel over bestaan. De Canadese muzikant en fotograaf ontwierp deze ‘limited edition’ in het kader van zijn samenwerking met Opel.

Fans van Bryan Adams hebben nu de kans op een veiling een Opel ADAM te kopen die is ontworpen door hun idool. Opel heeft besloten zeven exemplaren van de exclusieve reeks te veilen voor het goede doel. Dat gebeurt op de grootste Duitse veilingsite voor liefdadigheid op internet: United Charity. Wie wil, kan tot 21 november 2014 bieden op de ADAM’s in camouflagelook via http://www.persclubmail.nl/sendlink.asp?HitID=1412774323952&StID=20875&SID=4&NID=414766&EmID=39799700&Link=aHR0cDovL3d3dy51bml0ZWRjaGFyaXR5LmRlL09wZWxBZGFt. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de Bryan Adams Foundation.

“Bryan Adams heeft me veel verteld over zijn stichting tijdens de fotosessie voor onze ADAM kalender. Zijn stichting werkt onder meer aan nieuwe leermiddelen in Afghanistan en wereldwijde duurzame projecten. Wij steunen deze activiteiten van harte en hopen op een zo hoog mogelijke opbrengst van de unieke camouflage-ADAMS”, aldus Opel Chief Marketing Officer Tina Müller.

De Bryan Adams Foundation is in 2006 opgericht door de Canadese rockster. Het doel van de stichting is wereldwijd de kwaliteit van leven van de meest kwetsbare mensen te verbeteren. De Bryan Adams Foundation wil de meest hulpbehoevende mensen in onze samenleving beschermen en scholing bieden aan kinderen en jongeren.

De Opel ADAM by Bryan Adams is voorzien van een 1.4-liter benzinemotor met 74 kW (100 pk) vermogen en Start/Stop-technologie. Zwarte lederen interieurbekleding, automatische klimaatregeling, stoelverwarming voor bestuurder en voorpassagier, een met leder bekleed stuurwiel en het bekroonde IntelliLink-infotainmentsysteem met 7-inch touchscreen zijn slechts enkele voorbeelden van de uitgebreide uitrusting.

De samenwerking van Opel met Bryan Adams omvatte niet alleen het ontwerp van de camouflage-ADAM, maar ook de artistieke leiding bij en de foto-opnamen voor de Opel ADAM-kalender 2014. Die kalender, met de titel ‘De ADAM by Bryan Adams’ is begin dit jaar in München aan het publiek gepresenteerd.

Geef een antwoord