Porsche

‘Porsche Approved Occasion Weekend’ op 25 en 26 oktober

04_Porsche_Approved_Occasion_WeekendDe zeven officiële Porsche Centra verzorgen zaterdag 25 en zondag 26 oktober de zevende editie van het Porsche Approved Occasion Weekend. Traditioneel staan er dan meer dan 160 Porsche occasions opgesteld in de HomeBoxx in Nieuwegein. Er zijn occasions in elke prijsklasse te vinden vanaf 25.000 euro. Ook krijgt een aantal unieke en opvallende Porsche Classics een podium tijdens dit weekend. De aanschaf van een Approved Occasion is tijdens dit weekend extra aantrekkelijk, omdat kopers een 1-op-1 Porsche Advanced Driver Training cadeau krijgen ter waarde van 349 euro. Daarmee kunnen zij hun nieuw verworven Porsche nog beter leren kennen. Tevens is er een aantrekkelijke financiering tegen 4,99% rente mogelijk. Als klap op de vuurpijl is de nieuwe Porsche 918 Spyder te bewonderen.

Elke Porsche die in de grootste showroom van gebruikte Porsches in Europa wordt aangeboden en die jonger is dan negen jaar, wordt afgeleverd met het Porsche Approved kwaliteitslabel. Dit label verleent de Porsche dealer alleen aan Porsches met een sluitende onderhoudshistorie, die minutieus zijn gecontroleerd en op liefst 111 criteria zijn goedgekeurd. Van remmen tot aan banden en van ruitenwissers tot aan de gordels. Bij reparaties zijn uiteraard uitsluitend originele Porsche onderdelen gebruikt.

Zorgeloos genieten
Porsche Approved Occasions worden afgeleverd volgens de Porsche kwaliteitsstandaard met een volledige garantie met een looptijd van naar keuze 12 of 24 maanden (slijtagedelen uitgezonderd), inclusief Porsche Assistance-mobiliteitsgarantie. Dit zorgt ervoor dat kopers zorgeloos kunnen genieten van hun Porsche. Tijdens het Porsche Approved Occasion Weekend is er bovendien aandacht voor verzekerings- en financieringsvormen, die naadloos aansluiten bij de gebruikte Porsche én de wensen van z’n nieuwe eigenaar.

Meerijden in 918 Spyder
Traditiegetrouw is er voor een complete shop met Porsche merchandise aanwezig. Met een ruim aanbod uit de Porsche Driver’s Selection, van schaalmodel tot kleding en van cap tot lifestyle-producten. Voor de jongste Porsche fans is er een Kids Corner inclusief filmhoek. Bezoekers die hun gegevens achterlaten, maken kans op een taxirit in de nieuwe 918 Spyder, de snelste en meest innovatieve auto die Porsche ooit heeft gebouwd.

Home Boxx in Nieuwegein
Het meest exclusieve Porsche occasionweekeinde van Nederland vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 oktober in de Home Boxx aan de Symfonielaan in Nieuwegein.  Het evenement is vrij toegankelijk. Het evenement is op beide dagen open van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk ook op: www.porsche.nl/approvedweekend

Geef een reactie